kaona22 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 HEJ:) BRALAM LUTEINE 10 DNI PO 2 TABLETKI. dzisiaj mija 2 dni od odstawienia i nie mam okresu. bola mnie nie wiem chyba jajniki czuje klucie ciagniecie goraco, piersi mi nabrzmialy i bola, jestem senna. no i mama mowi ze mam od jakiegos tygodnia dziwne oczy :) moge byc w ciazy? czy czekac cierpliwie na okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robwalka 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 jeszcze o takim objawie ciąży nie słyszałam-dziwne oczy!dlaczego zamiast zadawać zbędne pytanie czy mogę być.... nie idziecie po test?szkoda wam pieniędzy czy co?ciąża zawsze wchodzi w rachubę,ale żadna z nas nie jest wróżką! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaona22 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 o 15 koncze prace i ide po test. bardzo chcialabym byc w ciazy. nie wiem czy po luteinie przychodzi bezbolesny okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blablbalablbalblbalbalablablab Napisano Kwiecień 11, 2012 luteina lagodzi objawy napiecia przedmiesiaczkowego, ja po porodzie mam nieregularny okres i jak nie mam np 3 msc okresu to biore luteine i okres przychodzi znienacka ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaona22 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 blablbalablbalblbalbalablablab luteina lagodzi objawy napiecia przedmiesiaczkowego, ja po porodzie mam nieregularny okres i jak nie mam np 3 msc okresu to biore luteine i okres przychodzi znienacka ;p czyli nie boli cie brzuch wczesniej? a gdzy zaszlas w ciaze to bolal cie brzuch tak jak podczas miesiaczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blablbalablbalblbalbalablablab Napisano Kwiecień 11, 2012 Trochę mnie bolą jajniki przed okresem tym luteinowym, że te powiem. :P A w ciąży nie bolał mnie brzuch, po prostu nie dostałam okresu a później zaczęły się wymioty, czasami czułam takie kłucie w szyjce macicy, że się ruszyc nie mogłam. A po skończeniu brania luteiny na okres do 2 tyg się czeka. a z jakiego powodu ją brałaś? bo ja tak jak mówię, czasami jak za długo nie mam okresu to biorę 3x przez 5 dni, chociaż powinnam przed 6 cykli od 14 do 25 dc brac, żeby sobie wyregulowac, ale nie tęsknię za okresem za bardzo i mi zwisa czy mam czy nie. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blablbalablbalblbalbalablablab Napisano Kwiecień 11, 2012 A piersi przed okresem zawsze miałam nabrzmiałe i bolące, w ciąży to samo, tyle, że 100 razy wrażliwsze, nawet się ręcznikiem nie miałam jak wytrzec, a o koszulce bez stanika to mogłam zapomniec, tak mnie to drażniło, że spałam nawet w takich obcisłych topach na piersi. :P ;:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaona22 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 mialam lekka hiperprolaktemie czynnosciowa i przez to zaburzone miesiaczkowania na usg wyszlo mi ze mam malenkie pecherzyki endokrynolog powiedziala ze dostane okres szybko ze prawdopodobnie nie vv=bede musiala brac 10 dni. bola mnie jajniki bardzo gila mnie w pochwie. i takie powiekszone piersi nabrzmaile. ehh chcialabym byc w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blablbalablbalblbalbalablablab Napisano Kwiecień 11, 2012 Jak nie w tym to następnym cyklu się uda. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaona22 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 zaraz lece po test moze akurrat sie uda:) a bol barzdo silny nawet w trakcie normalnej miesiaczki mnie tak nie ciagnelo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaona22 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blablbalablbalblbalbalablablab Napisano Kwiecień 11, 2012 daj znac ja zrobisz test :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaona22 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 dam znac. ale chyba nie doczekam sie do rana zrobie chyba zaraz jak wroce do domu. chyba to nic nie zaszkodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blablbalablbalblbalbalablablab Napisano Kwiecień 11, 2012 A kiedy powinnaś dostac miesiączkę? Test najlepiej robic rano w dniu spodziewanej miesiączki a po terminie już można o każdej porze robic. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mammmmammamammamamma Napisano Kwiecień 11, 2012 no i co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaona22 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 NIE WIEM KIEDY POWINNAM DOSTAC MIESIACZKE odstawialam wczoraj luteine. a ostatnia miesiaczke mialam ponad 60 dni temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blablbalablbalblbalbalablablab Napisano Kwiecień 11, 2012 Ah, faktycznie. Mówiłaś, że masz nieregularne. Kurcze, nie wiem. Chyba już możesz robic. A długo się staracie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaona22 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 w zasadzie dopiero zaczynamy. wczesniej bylam nieplodna z racy hiperprolaktemi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blablbalablbalblbalbalablablab Napisano Kwiecień 11, 2012 No to nie wiem, kompletnie się na tym nie znam. :( No, ale daj znac. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaona22 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 dam dam. trzymaj kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Skoro tak długo nie masz miesiączki to raczej nie można powiedzieć, że z Twoją płodnością jest wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach