Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba???:(

mam 164 wzrostu i ważę 62 kg :(

Polecane posty

jestem załamana i zła na siebie jak mogłam tak przytyć:( wcześniej ważyłam 55kg i czułam się świetnie.... lenistwo pieprzone:(

Gość komiks
no toroche duzo ja mam 160 cm i waze 50 kilo jetsem wycwicozna bo ajetsem instruktorka fitnessu do roboty duzo do zrzucenia nie masz optymalnie dla ciebie 52-53

Gość hi hi hi ha
!!

Gość tworze portrety
no i co??? gruba nie jestes troche pulchniejsza i tyle, zawsze takie mi sie podobaly;-)

najważniejsze, że jeszcze mieszczę się w swoje spodnie kupione przy wadze 55....

Gość do komiks
poradz jakie cwiczenia dla osoby otylej?

Gość filigranka
jejku to pewnie wyglądasz jak chłop! :o schudnij co najmniej 15 kg, to może ktoś cie zechce jeszcze. ja mam 155cm, waga 41 kg i jestem z tego dumna :) 🌼

Gość no nie wiem, nie wiem
Ja mam 163, waże 52 i odchudzam sie do 50 poza tym cwicze 5 razy w tygodniu na siłowni wiec na pewno mam wiekszą masę mięsni niż Ty... 55 to chyba za dużo przy takim wzroście

Gość 8-10 kg w dol u ciebie
Bez przesady, wcale nie wyglada napewno jak chlop.Autorko wbre pozorom te zrzucenie 8-10 kg nie ejst az tak straszne.Ja przy zwroscie 162 wazylam 53,5,w tamtym roku w maju, aktualna moja waga to 42,5 (2 kg poszlo w zwyz i jest ok) i naprawde polecam zamaist slodyczy jesc duuzo owocow.Mi pomoglo picie duzo kawy, choc ja kawe lubie i z tym nie mialam problemow, ale naprawde kawa apetyt zaglusza

Gość jnb
Ale chrzanicie. Można mieć nawet i 70 kg przy podanym wzroście i wyglądać apetycznie.

Gość ale mi problem
mam większe niz to, że mam 164 cm wzrostu i ważę 73,8 kg.

no dzięki:/ nie wyglądam jak chłop bo mam kobiece kształty. Większość ludzi mi mówi poza tym, że teraz lepiej wyglądam, zdrowiej a nie jak wysuszony patyk... ale moje zdanie jest inne, schudnę do 55 najpierw a później do 53 bo to była moja najniższa waga.

a samoocena mi spada właśnie przez takie jak te, które jak tutaj są chude.. jeszcze miesiąc temu czułam się świetnie w swojej skórze, faceci się oglądali za mną a teraz ciężko mi z domu wyjść bo te kostuchy mnie dobijają ....

Gość takie tam duperele nic więcej
nie słuchaj anorektyczek :) 41 kg przy wzroście 165 cm to kij od szczoty, bez tzytzków na dodatek :D jak dla mnie ważysz w sam raz :)

Gość tłusta świnka
a ja mam 150 cm i ważę pół tony:)

moja siotra jest identycznych wymiartow jak ty ( choc u kazdego inaczej sie tkanka tluszczowa rozklada) ale powiem ze ma w sobie super seksapil, cycki git, tylek git, no kurde,duzo mezczyzn marzy o takich kszatltach

Gość filigranka
hihi, nie pocieszaj się, widzę, że pragniesz być szczuplutka i malutka ;) a ludzie pewnie cie pocieszają bo im żal ciebie. ale jak weźmiesz sie do roboty to może do lata zejdziesz poniżej 50kg i zaczniej wyglądać normalnie, powodzenia! :) 🌼

Gość żę tak powiem
ja przy tym samym wzroście waże 55 kg i też uważam jak ktoś wyżej że przy tym wzroście optymalna waga to 52-53 kg, wiem bo jeszcze pod koniec ubiegłego roku tyle ważyłam. Moja najniższa waga to 50 kg ale to już dla mnie było za mało, bo wyglądałam na "wysuszoną". 55 kg to taka moja "stała waga", latem chudnę a styczeń-luty kiedy są największe mrozy przybieram na wadze.

nie pocieszam się bo serio czułam się świetnie. Nie miałam uczucia, że mnie wiatr porwie. A ludziom nie jest mnie żal bo niektórzy mówią, że mogłabym schudnąć a niektórzy i w większości faceci, że nie widzą żadnej nadwagi ... nie wiem kogo słuchać ale przez suche kobietki mam doły chociaż chcę schudnąć ale tylko ze względu na to, że tak powinnam..

Gość żę tak powiem
nie wyobrażam sobie że ktoś tu pisze że przy wzroście 162 wązy 42 kg przecież to już anoreksja

co nie zmienia faktu, że schudnę bo nie chcę uchodzić za pulpeta:o

Gość żę tak powiem
ciekawe jakie rozmiar ubran mają te osoby, które piszą że mają 162 i ważą 45 kg??

sorry bardzo ale to nie jest waga wedle mojego widzimisie tylko z racji mojego zawodu i profesji musze taka miec, to mi zostalo narzucone i w tym wyboru nie mialam ,

ubierają się chyba w sklepach dla dzieci..

Gość jnb
Siebie słuchaj! Jeśli źle się czujesz z obecną wagą to oczywiście schudnij. I tak pewnie nadal dla niektórych będziesz za gruba/za chuda, ale co Cię to obchodzi?

Gość żę tak powiem
to gdzie w takim razie ubrania kupujesz? Ja nie wyobrażam sobie siebie ze wzrosttem 164 cm i 42 kg bo same kości by chyba ze mnie zostały. jak ważyłam 50 kg to już rozmiar S był zaduży więc stąd moje zdziwienie

autorko najwazniejsze jest jak ty sie czujesz, nie chodzi o samopoczucie przez zosliwe docinki innych tylko ty sama sobie w glebi serca odpowiedz czy te trzecie osoby mają racje czy moze to jest z zazdrosci o twoje kobiece ksztalty,bardzo mozliwe ze tez druga opcja jest trafna

Gość żę tak powiem
a na pocieszenie dla autorki, skoro miescisz się dalej w swoje stare ubrania tzn że kg się równomiernie rozłożyły i pewnie nawet bardzo nie widać że przytyłaś

to chyba w malym miasteczkach jest taki problem w wielkich miastach nie ma problemu z doborem ubran ,a nawet jak jest cos ciut za dlugie no zawsze nogawki mozna skrocic, lub ostecznie paskiem scicnąc spodnie jesli juz naprawde trzeba