Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam se dylemancik

Kupić netbooka 12 cali...????

Polecane posty

Gość mam se dylemancik

Nie ejst to za mały komuter?? chce go jako drugi komuter po stacjonarnym. Chodzi mi o to zeby nie byc uwiazanym do komutera. Ale czy 12 cali to nie mało?? Nie będzie mnie męczyło korzytanie z niego??

Gość a do czego ma on służyć ?
?????? do sprawdzania poczty i wysyłania meila to Ci wystarczy

Gość jiojio
ale chcesz go zabierac ze soba jak wychodzisz z domu czy trzymac w domu? Jak w domu, to moim zdaniem nie sensu

Gość kjfgsd
netbook to mniejsza wersja laptopa, 12 cali nie jest mało, ja mam netbooka 10 cali i jest okej.

Gość Leśna Zosieńka
Ja mam asus Eee pc i on ma chyba z 10 cali dla mnie niestety ciut przy mały ale za to bateria dłużej trzyma i jest podręczny moge go włożyć do torebki i zabrać gdzie chce fajny dla osób sporo podróżujących. Mam na szczęście jeszcze normalny laptop 15 i jest idealny. Zależy gdzie bedziesz go używać jeśli głównie w domu do 15 cali jeśli chcesz coś małego co zmieści sie w torebce a nie lubisz tabletów to 10 cali.

Gość mam se dylemancik
tak, ma to byc komputer do domu. Denerwuje mnie to ze jestem uwiazana do komutera stacjonarnego w jedym pokoju. Chcę komputera przenośnego../

Gość mam se dylemancik
Leśna 10 calowe netbooki są masakrycznie małe, takiego bym w zyciu nie chciała. Ale ta 12-tka juz taka mała nie ejst i dlatego biorę ten netbook pod uwage...

Gość jiojio
jak do domu, to nawet nie mysl o netbooku. Netbooki to znacznie slabszy sprzet, slabszy procesor, karta graficzna itp. Lepiej kupic laptopa 14 calowego

Gość mam se dylemancik
wiem ze to słabszy sprzęt ale ja potrzebuje kompe tylko do maili, do kafeterii do pudelka i tym podobnych poratli. Nic na kompie nie robię własciwie...

Gość piska@@
ja mam i 15 cali i 10 i powiem ci ze tez mialam wielki dylemat ten maly jest wziety przy przedluzeniu abonamentu mial byc normalny 15 cali ale przez dwa miechy czekalam bo za nic nie chcialam tego malego ale umowa sie konczyla i w sumie nie mialam wyjscia a nie chcialam zmienic operatora i wzielam ten maly 10 i powiem ci ze chociaz korzystam glownie w domu to jest super i nie korzystam z tego duzego juz praktycznie wcale

Gość piska@@
a wczesniej caly czas myslalam ze to male gowienko ze nic nie widac i wogole do bani a teraz sie ciesze ze duzy nie byl dostepny i mam maly plusem jest to ze bateria prawie 7 godzin trzyma

Gość mam se dylemancik
jiojio tez myslalam o 14 calowym laptopie ale kurcze 14 calówka np sony vaio to koszt 2500 zł a lenovo 2300 zł A ten mały 12 calowy acer kosztuje 1300 zł Dla mnie 15 cali w zwyz to za dużo , ja chce lekki przenośny komuter który wsadze sobie do łóżka czy zabieore do kuchni

Gość mam se dylemancik
piska to mowisz ze polecasz?? nie ebde zalować jak kuopie to małe gównienko??

Gość onaaaaaaaa
ja mam 15 calową toshibe satellite jest boska czy do łózka czy do biurka. nie przegrzewa się filmy super się ogląda, gry w które gram smigają. 12 cali to jest bardziej wersja biznesowa mały poręczny lekki, ale niektórzy takie wolą i do domowego użytku. zależy od upodobań

Gość chciałam się wygadać 12345
ja chciałam netbooka,bo kusiła cena,ale stwierdziłam,że jak w takim netbooku się zepsuje karta graficzna (zazwyczaj jest zintegrowana,stąd niska cena) to kaplica i się nie opłaca. kupiłam laptop asus 15 cali za 1900zł i nie żałuję,jest super,szybki, niezawodny,ma bardzo dobre parametry i lekki :) jestem bardzo zadowolona,w podróży też się sprawdza

Gość wrózka pierdula
nie kupuj, kup krochmal!