PannaAda 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Witajcie ! Mam pewien problem ze znajomym. Poznaliśmy się w internecie, coś zaiskrzyło między nami. Fakt, w pierwszych rozmowach zaczęło być miło, zaczęliśmy mówić sobie"kocham cie", wymyślać miłe słówka tyczące się osoby, np. Tygrysku. Od kilku dni już nic do niego nie czuję... On dalej jest upatry i mówi, żem jego jedyna i że kocha... Ja nie wiem co mu powiedzieć po pierwsze, jak powiedzieć, że miał rację, że to zauroczenie, że nic już nie czuję. Wiem, że przez to może dokonać złych rzeczy. Wracając do rzeczy, staram się go unikać na komunikatorach, nie rozmawiać z nim. Wiem, głupia sytuacja wyszła, ale co mam robić, proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2948u7y6 Napisano Kwiecień 11, 2012 to kafe o dietach a nie o romansach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chłop pańszczyźany z Suchowoli Napisano Kwiecień 11, 2012 ni wie co godo przejdzie mu jok porucho cie lub co insze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach