Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gulgunia

Masakrycznie, pomarszczone dłonie u 16 latki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość Gulgunia

Witajcie =) Od urodzenia miewam azs (atopowe zapalenie skóry) i z tego powodu mam naprawde bardzo pomarszczone czasem suche dłonie ( bardzo staram sie je natłuszczać) niebawem dołącze zdjęcie. Próbowałam już wszystkiego od maści z wit a po parafinę itp. lecz moje ręce wygladają jak u 60 letniej babci na serio!!! jak trzymam sie rurki w autobusie to w porównaniu z innymi ludźmi mam okropne ręce. Już nie wiem co mam robić! prosiłabym o rade specjalisty, błagam pomóżcie!!!!! naprawde źle sie z tym czuje bo w szkole nikt mi nic nie mówi na to ale się gapią, w przedszkolu dzieci nie chciały brać mnie za r ęke bo myslały, że to zaraźliwe ;(. proszę odpiszcie, pocieszcie mnie i poradżcie jak zostać optymistą .

Gość gość
też tak mam azs i od urodzenia nadmiernie pomarszczone dłonie. kiedys sie tego wstydziłam, kiedy ktos zwracał na nie uwagę, ale teraz je zaakceptowałam. sa po prostu charakterystyczne. niestety nic sie z nimi zrobic nie da ;)

Gość gość
Dajcie fotkę, chciałbym rzucić okiem :classic_cool:

Gość gość
polecam krem aveeno, robi to johnson i jest naprawde super, na bazie platkow owsianych.

Gość gość
oo a juz myslalam ze mozna wykrzykniki dawac w temacie :(

Gość gość
po ch​uj odpowiadacie na temat z 11.04.2012? :O

Gość gość
nie wiem

Gość gość
slyszalam ze dobra jest gotowana cebula moczyc w niej dlonie bakteriobojcza wiele chorob wyleczyla sprobuj