Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia x 500

Osoby ktore zmuszaja corki do aborcji dokladnie mezczyzni!!!

Polecane posty

Gość monia x 500

Wiadomo ze ojcowie w wiekszosci nie pomagaja corkom gdy ta zajdzie w ciaze przed slubem. Dokladnie ojcowie ktorzy byli prawiczkami az do slubu to latwiej wybacza corce taka zdrade, natomiast ojcowie ktorzy byli rucharzam przed i po slubie to predzej taka corke wyrzuca z domu gdy ta powie ze chlopak z nia zerwal i nie chce slubu.

Gość wszystko zalezy od charakteru
czlowieka i sytuacji. Jesli corka ma 20 lat, rzuci ja chlopak ktorego kochala to taki rucharzraczej zrozumie ze ktos ja zawiodl i gral na jej uczuciach.

Gość profan bez jaj
taki ojciec to nie ojciec nic mu się od córki nie należy, nawet kartka z pozdrowieniami z drugiego końca swiata

Gość do profan bez jaj a ty jestes
facet????? ojciec ktory zmusza corke do aborcji to ten ktory za mlodu byl rucharzem a ten ktory za mlodu byl prawiczkiem to latwiej wybaczy corce to ze zaszla w ciaze, zaakceptuje to i predzej polubi wnuka ktorego ona urodzi.

Gość profan bez jaj
kurwa nie ma znaczenia czy stary dymał wszystko co się ruszało i na drzewo nie zmykało czy też nie i celebrował seks w noc poslubną jak mu proboszcz zezwolenie dał jeśli zmusza córkę do aborcji TO JEST ZWYKŁYM POSRANYM CHUJEM a nie ojcem, rozumiesz?

Gość Gwóżż w bucie pwenego pana
zaszłam w ciąże i nawet gdyby mój facet się wypiął to wybacz- nikt mi nie musiał niczego wybaczać. Moje dziecko - moje szczeście i moja odpowiedzialność. Ale mój ojciec jest Człowiekiem

Gość do profan bez jaj a ty jestes
a znasz jakiegos dziadka ktory kocha nieslubnego wnuka ktorego jego corka urodzila?

owszem, nawet kilku

ale uwierz - ojciec zmuszający córke do aborcji nie jest wart tego, aby miec szansę poznać swojego wnuka (nie mówiąc juz o szansie pokochania go)

Gość to nieprawda moj ojciec
cale zycie uzywal na innych kobietach, zdradzal matke a jako jedyny wystawil do mnie reke jak bylam w ciazy.