Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek1918Polska

Rada dla wszystkich mężczyzn i przestroga dla kobiet

Polecane posty

Ja nie śpię z facetem, o ktrótym nei wiem tak podstawowych rzeczy jak wartości czy priorytety życiowe (np. to czy chce zalozyc w przyszlosci rodzine)

Gość vjsjkcv
pomyliłeś sie w tytule posta, to rada dla kobiet i przestroga dla mężczyzn

fiku mikuuu a jaka jest twoja pewność, że jak urodzisz dziecko to ci się nie odechce go mieć? Powiesz "jestem pewna". Na tej zasadzie ja też jestem pewien. Twoja zasada - nie spać z facetem, o którym nie wiesz czy chce dzieci. Ok, szanuje. Ale to nie jest zasada ogólnoobowiązujaca. Gwóżż Wyjaśnij mi teraz, czy na siłę próbujesz udowodnić mi winę? Moja reakcja byłaby postokroć inna, gdyby powiedziała, że to może być nie moje. Jestem wrażliwym człowiekiem.

Gość kuliczesc
gdzie facetów sześć tam :classic_cool: i 🖐️

Gość sorry musiałam
Marku a co będzie kiedy poznasz kobietę z którą będziesz chciał mieć dzieci? To miłość i ona wyzwoli w Tobie chęć posiadania dziecka?

Gość pioterekk
fiku miku, jesli patrzysz na sytuacje i myslisz ze to facet kogos oszukal to tylko udowadnia zepsucie kobiet. Przeciez to kobieta zachowala sie jak najgorsza szmata probujac ustawic pod swoje zachcianki cala przyszlosc tego biednego faceta. Powiem wam szczerze ze nawet mi jej nie zal, ani troche.

Marku do pewnych rzeczy sie dorasta, ja jako nastolatka też nie czułam chęci posiadanai dzieci, może ty za x lat poczujesz taką potrzebę?

piotruś - w tej sytuacji kobieta zachowała się jak sie zachowała jej wina jest bezsprzeczna. To jest JEJ wina i tylko jej.

Gość Gwóżż w bucie pwenego pana
Wyjaśnij mi teraz, czy na siłę próbujesz udowodnić mi winę? Moja reakcja byłaby postokroć inna, gdyby powiedziała, że to może być nie moje. Jestem wrażliwym człowiekiem. nie... ja ci tylko mówię, że albo JEST zaufanie albo go NIE MA ale to ty akurat doskonale wiesz :D ale tu namalowałes obrazek kogoś kto HA!! był cwńszy skoro tak no to ja sie pytam czy to bycie cwańszym dotyczyło nie poinformowania o wazektomii czy kombinowania papierów :D

fiku mikuuu Ale pytam się po raz kolejny : czy jeśli odechce ci się mieć dziecko to rzucisz je o próg? Dlaczego zakładasz, że mi musi się odmienić a tobie nie? To jest pozycja moralizatorska, sugestia że jesteś lepsza i możesz mi mówić kim jestem i co czuje a nawet co poczuje. Więc ja robię to samo : Jak urodzisz dziecko i będziesz miała powikłania pociążowe to je wyrzucisz do śmietnika, więc lepiej ich nie miej :)

Coś mi mówi, że bronicie jej tylko ze względu na solidarność jajników i "olaboga, nie chce dzieci, na stos z nim, kazdy musi miec dzieci, tak mówi... ksiądz"

Jestem wrażliwym człowiekiem. :D, :D, :D, :D, :D, :D, :D chcesz znać moje zdanie? JESTEŚ TCHÓRZEM, to nie to samo :P

Marku my jej nei bronimy, jak ktoś idzie do óżka nei bedąc w związku i wrabia faceta w ciążę to jest idiotką , wyrachowaną idiotką :) Chcąc zbudować związek, prawdziwy związek musisz jednak ujawnić swój sekret. Szczerosc i zaufanie są podstawą związku. Ukrywajac to jesteś nieuczciwy.

Gość pioterekk
no, ale on niekoniecznie chcial z nia budowac trwaly zwiazek. zreszta nawet jesli nie byl w 100% uczciwy to kobieta w dalszym ciagu jest szmata bez zasad i honoru i dobrze ze on to zrobil bo jeszcze by kogo innego probowala w to wrobic i jeszcze by sie jej udalo. Mimo ze nie wierze w piekło to mam cicha nadzieje ze jednak istnieje i wszyskie ladacznice przez ktore ojcowie wychowuja nie swoje dzieci powinny tam płonac na wieki wiekow, i zeby je diabły w cycki dzgaly, i zeby płakaly, nie przestawaly plakac.

Gość siemastary
Marek1918Polska a jak poszedłeś do niej z dokumentami i uprawialiście sex, wiedząc że już jest w ciąży, używaliście gumek ?

Gwóżż Twój emocjonalny stosunek do tego jasno wskazuje, że popierasz tamtą szmatę. Ja rozumiem, ale do cholery - czemu? Bo chcę żyć inaczej niż inni? Jasne, cel uświęca środki i powinienem zapłacić za chęć życia inaczej :( PRawda? Nie jestem ruchaczem. Była to moja 3 partnerka seksualna w życiu.

Gość pioterekk
gwozz, dziwi cie ze ta partnerka nie jest kims kto zasluguje na zaufanie? w tym przypadku mowimy o kobiecie ktora jedyne na co zasluguje to na to zeby ja ogolic na lyso i wywalic na ulice zeby wszyscy ludzie wiedzieli ze jest szmata. a nie zaufanie, o czym ty wogle gadasz? na przykladzie tej kobiety, jak i wielu innych przypadku osobiscie uwazam ze zadna kobieta nie jest warta zaufania. o wiele bardziej wole za jej plecami zrobic test DNA zeby sie dowiedziec czy bachor jest moj niz wychowywac reszte zycia nie swoje dziecko, na dodatek z jakas szmata bez wartkosci ktora nie jest warta nawet tego zeby na nią splunąć.

tak w ogóle, to ja tez kurrwie sie po kątach i zdradzam swojego faceta jak popadnie, nie ma w tym nic złego dopóki on o tym nie wie i nie rzutuje to na nasze wspólne życie :classic_cool:

Twój emocjonalny stosunek do tego jasno wskazuje, że popierasz tamtą szmatę. Ja rozumiem, ale do cholery - czemu? Bo chcę żyć inaczej niż inni? Jasne, cel uświęca środki i powinienem zapłacić za chęć życia inaczej PRawda? Nie jestem ruchaczem. Była to moja 3 partnerka seksualna w życiu. mylisz się. Ja jej nie popieram. To co ona zrobiła jest świństwem (zakładając, że prawda jest taka jak ja przedstawiasz) Ale ja nie rozmawiam z nia tylko z tobą :P I jeśli ci sie wydaje, żeś niewinny tu jako ta lelija biała to wyprowadzam cię z błędu :classic_cool:

Gość weźta sie stuknijta
pieprzone kwoki solidarne z jajnikami...Baby graja ostro o kase,geny,egoistyczne zaspokojenie potrzeb.Walić je i zostawiać jesli tak sie zachowują

Gość pioterekk
reserved zamknij paszcze, pewnie zalozyl temat na wizarzu, ale jakas moderatorka poczula sie urazaona i zamknela temat wiec przyszedl tutaj. i nie gadaj ze imiona sa inne bo to nic nie znaczy i czlowiek chce pozostac anonimowy

monogamia to bzdura, kazda kobieta ma prawo poczuc cieplo kilku penisów, a jeden uczciwy facet powinien wychowywać jej dzieci :classic_cool:

reserved to troll. Sprawdziłem w necie tamte adresy. Jeden to mój post na wizazu a drugi to niedawno stworzona wklejka. Zapewne PRZEZ CIEBIE.

Gwóżż Nie do konca, bo ja niecnych planów nie miałem. Gdyby nie próbowała mnie wrobić tylko z płaczem powiedziała, że poszła z innym i to może być jego dziecko, przynajmniej zostalibyśmy znajomymi, pocieszałbym.

Jak na razie zaden facet nie skrytykowal mojej decyzji i to dowód na solidarność jajników :) Co, nie można mnie złapać to trzeba tępić?