Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek1918Polska

Rada dla wszystkich mężczyzn i przestroga dla kobiet

Polecane posty

Autorze. A gdzie zafundowałeś sobie tę wazektomię? Wykonywanie wazektomii nie jest legalne. Zabrania tego Art. 156 par.1 k.k., który mówi, że kto powoduje ciężki uszczerbek na zdrowiu w postaci: pozbawienia człowieka wzroku, słuchu, mowy, zdolności płodzenia podlega karze pozbawienia wolności od roku od 10 lat. Można oczywiście wykonać zabieg jeśli jest to uzasadnione innymi wskazaniami medycznymi, nie może ich jednak stanowić sama chęć ubezpłodnienia. Zatem..?

Gość siemaelocotamczesc
kobiety to ku*wy nie chce byc niemily ale doszedlem do takiego wniosku po latach doswiadczen i obserwacji. kazdy ojciec w polsce powinin zrobic sobie badanie dna

Gość siemaelocotamczesc
no ja akurat odziedziczylem troche fizycznych cech ktore by wykluczaly ta mozliwosc, ale moje brata to juz pewien nie jestem.

Damascenka, jeśli wazektomia jest nielegalna to czemu ją zrobiłem? Haha. I co jest złego w byciu dzieckiem ze zdrady? Sugerujesz, że takie dziecko jest gorsze pytając "twój też?". Super światopoglad.

Marku, wykiwałeś oszustkę. Zdemaskowałeś ją. Czemu napisałeś tą przestrogę? Powiem Ci, że nie przekonasz do wazektomii ludzi którzy nie są zdecydowani. Ja widzę w Twojej historii inną przestrogę. Jeśli nie znasz kogoś długie lata, wskazane jest ograniczone zaufanie.

JacekJ Ok, powiem szczerze że wyważona wypowiedź bardziej mną zachwiała niż te obwiniające. Moją intencją było ostrzeżenie facetów bez wazektomii, bo raczej moja historia nie jest powodem by nie mieć dzieci. Nie wszystkie kobiety takie są, powiem więcej - szmaty są w mniejszości.

Marek1918Polska No, Bozia wyobraźni ci nie poskąpiła :) Pomijam temat :) twoja odpowiedź na moje dwa posty jest typowo babska i ma typowo babską logikę: ja mówię o zapałce a ty widzisz pożar :) Wazektomia w Polsce jest nielegalna :) A jak ją zrobiłeś? Cóż, jak mówiłam, Bozia wyobraźni ci nie poskąpiła :D Pisz scenariusze do tefałenu lub innego polsatu :)

Gość sylvia 007
oboje bylisci siebie warci Ty nie miales dobrych intencji w stosunku do niej,chciales z niej zrobic kanalizacje dla potrzeb sexualnych,a ona tez nie lepsza,chciala tez cie wykorzystac. wiec nie narzekaj,myslisz ze tylko mezczyzna ma prawo do dranstwa. Nie chcesz miec dzieci to nie.Bzykasz kobiete ktora moze sobi robi plany na przyszlosc z toba. Oszukala cie jedna a ty nie mowiac o nieplodnosci, wykorzystujesz kobiety do zabawy.Tak postepuje osoba moralnie okaleczona,ty myslisz ze masz prawo wylacznosci do oszukiwania,i czujesz sie skrzywdzony jak trafisz na osobe podobna do ciebie Dobrze ze poczules zapach klamstwa ,moze cie to czegos nauczy.

@Marek1918Polska Myślę że twoja historia może też być przestrogą dla kobiet, które chciałby ew. pokombinować jak Twoja kobieta. Uważam, że miałeś dobre intencje. Martwi mnie trochę twoje wyrachowanie i bezwzględność, jednak rozumiem Twoje motywy. Dla mnie taka oszustka jest osobą zagubioną, skrzywioną którą można próbować zmienić. Jednak nie zmienić można tylko kogoś kto chce się zmienić.

Gość ogarnijcie sie ludzie.
jest zagubiona i skrzywdzona? jest wyrachowaną suką, na cos takiego powinien byc paragrac. Ku*wa jakbys sie czul majac 80 lat dowiedziec sie ze cale twoje nieszczesliwe zycie, ktore spedziles z kobieta ktorej nie kochales, tylko dlatego ze macie wspolne dziecko bylo oparte na jej perfidnym kłamstwie i chłodnej kalkulacji. zycze wszyskim takim kobieta wszyskiego najgorszego na tym swiecie, zanim trafia do głębin piekielnych na tamtym.

Gość janekrys niezalogowany
Od dawna wiadomo że 99% kobiet kurwa jest. Ameryki nie odkryles.mam podobne doswiadczenia z kobietami- nie chodzi o wazektomie ale o to że to straszne dziwki sa dajace na lewo i prawo, na studiach dymalem się z dziewczyna ktora pierdolila mi cos że mnie kocha pozniej okazalo się że ma chlopaka a na koncu że nie jestem jedynym z ktorym go zdradza. Do tego klamala i motala na lewo i prawo. A to nie jakas "blondi" tylko pomyslalbys taka zwykla normalna madra fajna dziewczyna, szara myszka. To sa kurwy czlowieku i na to zawsze trzeba brac poprawke i to wcale nie jest tak jak one twierdza "ja taka nie jestem, nie wszystkie sa takie". Otoz wszystkie tylko niektore nie maja aż takich mozliwosci jak te totalne zaklamane kurwy bo a)nie maja wygladu b) smialosci c)okazji. Ale gdyby tylko to dostaly od jakiejs wrozki to automatycznie by się takie staly.

Gość KamilKremowy
Najlepsze pizdy w tym temacie to te, ktore twierdza ze ukrycie wazektomii jest na tym samym poziomie co probowanie wrobic kogos w dziecko. Co za etiopie umyslowa niektóre kobiety mają w głowie...

Gość sylvia 007
NIE PODOBA SIE MEZCZYZNOM ZE ROBIMY TO CO WY ROBICIE CZYLI PIEPRZYMY SIE Z KIM MAMY OCHOTE : TO BYLO WASZYM PRZYWILEJEM KOBIETY CIERPIALY, TERAZ LAMENTUJECIE BO NIE JESTESCIE PANAMI SYTUACJI. BIEDNE MISIE SAMI SOBIE WINNI BO SIE NIE SZANUJA hihihi JAK TRAKTUJE SIE KOBIETE JAK SZMATE TO TRZEBA SIE Z TYM LICZYC ZE ONA TEZ MOZE GO TAK POTRAKTOWAC ; TAK MY KOBITKI ZLEGO SIE OD WAS UCZYMY I TO CORAZ SZYBCIEJ

Gość eloeloeloelo
NIE PODOBA SIE MEZCZYZNOM ZE ROBIMY TO CO WY ROBICIE CZYLI PIEPRZYMY SIE Z KIM MAMY OCHOTE Ale zauważ że mężczyźni robią to gdy nie są w związku z kim innym, a "kobieta", o której mowa w pierwszym poście puściła się z jakimś grajkiem chociaż miała zobowiązania wobec autora tematu. Nikt wam nie zabrania dawać dupy na lewo i prawo jak nie jestes z kimś

Gość sylvia 007
zonaci tez zdradzaja nawet jak maja dzieci ,nie przeszkadza im to, ze zona zapracowana dzieci na glowie .bzyka na boku a jak kochanka w ciazy to trzeba wyskrobac bo mu nie pasuje. Niech sie mezczyzni nie szmaca to nie beda miec problemow.

Gość ejże
To tylko jeden z problemów wynikających z tzw. układów bez zobowiązań, układów na sex. Ma rację sylwia - szmata trafiła na szmatę, i tyle w temacie. Nie szmćcie się to nie będziecie szmaceni.

Gość eloeloeloelo
"zonaci tez zdradzaja nawet jak maja dzieci ,nie przeszkadza im to, ze zona zapracowana dzieci na glowie" Ale chyba nie o tym jest ten temat. Jak masz zamiar zmieniać to załóż swoj i bedziesz mogła dyskutować o swoim problemie do woli

Gość ejże
eloelo cos tam cos tam :) śmiem zauważyć, że ONI nie byli razem, nic sobie nie obiecywali, to nie był związek zobowiazujący do zachowania wierności., więc nie rzucaj się w tym tym całym ichnym układzie chodziło o to kto kogo wyrucha, mówiąc kolokwialnie :D

Gość jukens
"NIE PASUJE WAM ZE KOBIETY SA SPRYTNE" Wmawiaj sobie dalej że bycie kurwą to objaw sprytu. Może sama w to uwierzysz.

Nie rozumiem, część kobiet jest skrajnie głupia - będzie zdradzać uczciwego faceta, bo ktoś ją kiedyś skrzywdził, czym zapewne zmniejsza swoje szanse na szczęście. Ja nie zdradzałem tamtej kobiety, to ona zdradziła mnie. Jeśli ktoś ma jakieś żale do całej płci męskiej to jest głupi. Znam wielu porządnych facetów, mają kobiety, jest im dobrze. Za to zauważyłem, że porządny facet z jajami nie weźmie sobie kobiety, która chce za niego decydować. Albo znajdujesz sobie kogoś z podobnymi aspiracjami życiowymi albo spieprzasz a nie wrabiasz w dziecko.

Gość spłaszczyliście temat
że zostały tylko wyzwiska i.... wyzwiska :P

Gość ejże
Marek ale czego Ty oczekujesz/oczekiwałeś zakładając ten topic? że faceci Ci przyklasną, będą podziwiac za twój spryt, że nie dałeś się wrobić w dziecko i za darmoszke sobie poruchałeś? chciałes udowodnić, że kobiety to zwykłe szmaty i cwaniary, czy co? A znasz przysłowie " Kto sieje wiatr...." ?

ejże Nie rozumiem, ruchać za darmo? O czym ty mówisz? Że kobieta daje seks w zamian za możliwość posiadania dzieci? Wiesz, to smutne co mówisz bo niektóre kobiety rzeczywiście nie potrafią uznać, że seks to także ich przyjemność.

Gość ejże
ja tylko mówię trochę szerzej o tzw. układach na sex sam widzisz jakie z tego wychodzą klocki byc może, ja tego nie wiem, ta kobieta oprócz przyjemności z seksu chciała także mieć dziecko, z Tobą nie zaszła, to poszukała sobie innego samca do zapłodnienia, sam pisałeś, że zegar biologiczny jej cykał

Gość ziombel
ejże więc co rozumiesz przez stwierdzenie "za darmoszke sobie poruchałeś"?

Gość ejże
Ty chciałeś mieć, jak to okresliła wyzej sylvia. worek na spermę, a ona też chciała coś z tego mieć to tylko przecież układ, tak jak chciałeś później dziewucha się zorientowała, że być może dasz się wrobić w ojcostwo, ale się nie udało bo miałeś "papier" i tyle