Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marka27

Już nigdy nie zwiąże sie z rówieśnikiem

Polecane posty

Gość weźta sie stuknijta
czasem musze tu robić za gówniarza,bo trzeba znac "trendy mózgowe" na kafe:D

Gość marka27
Obecnie centrum Polski, ale za jakiś czas Szczecin , ale również na krótki czas przeprowadzka, a ty skąd jesteś ?

trzeba było ustawić się pod jakieś tsunami i byś wylądował gdzieś w irlandii :P moje tytyryty jest całkiem normalne na co dzień, czasem tylko diablątko się we mnie odzywa ;) a twoje tytyryty?

Moje :P hmm na co dzień spokojny normalny facet na weekend gorzej :P ale to chyba tylko z chwilowego braku kobiety w moim życiu :P

Gość weźta sie stuknijta
marka niestety za daleko.Ja południe.Nie jestem fantastą,że odległość nie ma znaczenia nawet dla kumpelstwa, przyjaźni czy czegoś więcej.Poklikać można, ale gdy podasz maila.Przynajmniej przybliżę ci nieco świat.Propozycja jest pierwsza i ostatnia.Wchodzisz? ok.Nie, to twoja strata.Serio

Gość malinowa piwonia i bez
mam dokładnie tak samo jak autorka, nie chce rówiesnika, byłam 9 lat z rówiesnikiem i zostawił mnie, teraz szukam sobie starszego, miałam juz dwóch, obaj byli 5 lat starsi i to nie koniec, będą następni, wolę starszych od siebie

ojej, to jesteś jak dziecko we mgle :P daj łapkę, poprowadzę cię przez ten zły i okrutny świat, a potem siądziemy przy słoiku nutelli i sie zakleimy :D

Gość marka27
ok pisz na bardowska1@wp.pl

weźta sie stuknijta - piszesz jak co najmniej byś był boski :P hehehe pokaże ci świat ;) twoja strata hehe chłopie nie poniżaj się wykaż się czymś innym ;)

Gość weźta sie stuknijta
ten...z leszczami nie pisuję.Spad

hahahahahahhaah :D:D:D:D może być i tak! no to klej się! tylko do pleców, zaznaczam, a nie od przodu, muszę widzieć co przede mną i żebym w jakąś dziurę nie wlazła albo się nie potknęła bo zęby nam powybijam :D

bo_taka_jestem mówisz że mnie oprowadzisz przez ten zły i okropny świat to ja się piszę w końcu odpocznę bo to zawsze ja prowadzam :D

tyś "pies przewodnik" zawsze był?taki biszkoptowy labrador? :P oooooooooojejku, do tej nutelli to w sam raz! :P biszkopt, nutella, jezu, nic wiecej mi do szczescia nie potrzeba ;)

cwaniaczek z pękniętą dupą hehe :) nie będziesz mi pajacu mówił co mam robić :D bo_taka_jestem to gdzie mnie zabierzesz ??

z pęknietą dupą, ja pierdzielę, zejdę tu ze śmiechu zaraz :D:D:D:D idziemy na łąkę, łapać motyle, słońce będzie jutro, cieplutko, idziemy! albo na plaże, od ciebie to rzut beretem, jakieś 200 km.. :P

100 :P będziemy zamki z piasku robić ?? a potem zachód słońca i liczenie gwiazd na niebie ?? jak tak to się piszę uwielbiam morze nocą :D

to zapraszam siądziemy w autko i skoczymy do Międzyzdroi na weekend :) Gotuje gotuje :P pełen serwis :D mówiłem że jestem normalny :D a może i niezwykły trochę :P

dobra, no nie wiem czy podołasz prawdziwemu masażowi, ale nie takiemu, ze ja leże na plecach z ty miźniesz mnie dwa razy po plecach i zaraz zaczniesz sie dobierać do stanika, tylko taki prawdziwy masaż, żeby rozgrzać i rozbić spięte mięśnie... i jeszcze poproszę o koktajl truskawkowy z parasolką :P