Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab

Jakie polecacie kremy tłuste?

Polecane posty

Tylko na prawdę tłuste. ;) Kiedyś były takie, że zostawiały aż białą warstwę, a teraz? Nawet mój ukochany nivea (ten granatowy) jest już jakiś bardziej rozwodniony a ja potrzebuję na prawdę ciężkiego i gęstego kremu. Próbowałam półtłustych z ziaji, mają taką samą konsystencję jak nivea. Tłustych z tej marki nie ma prawie wcale, jedynie to masło kakaowe, kupiłam go, ale jeszcze nie otwierałam, bo szukam kremu dopiero na lato, bo po opalaniu jedynie taki krem przyniesie mi ulgę.

Gość nkhgg
oliwa z oliwek

polecam masło karite :) bardzo tłuste i genialne.. osobiście testowałam tylko firmy L'Occitane shea butter. Niestety cena jest troszkę wysoka ale warto.. :)

Dzięki za odpowiedzi. :) Podnoszę jeszcze.

Gość krem brzozowy jest super
a tak to polecam naturalne masla, jesli szczegolnie po opalaniu to maslo kakaowe lub mango, do nabycia na mazidlach, bu czy zsk.

A używałyście może tego kremu uniwersalnego z Dove? W granatowo białym opakowaniu, podobnym do nivea. Bo czytam opinie, że dla niektórych jest za tłusty (czyli taki jakiego szukam:) ), ale są to opinie z 2008 roku, a teraz wszystkie kremy, które używałam te tłuściutkie to teraz się zmieniły na super lekką konsystencję i są już 'normalnymi' kremami. :P I nie wiem jak z tym dove? Bo np bambino to był mój ulubiony krem, tłusty i pięknie pachniał a teraz zapach inny i od razu z palca spływa. :O

Gość jest taki z ziai
w zielonym słoiczku chba z oliwką tłusty ze masakra

Gość polecam ziaję
nagietkowy i oliwkowy, ale ten nagietkowy wydaje mi się bardziej tłusty i ma witamine E i działanie kojące. Możesz jeszcze spróbować bambino i chyba johnsons baby też był tłusty ale tego to używałam dobre kilka lat temu.

Gość Tak Ziaja
Ten zielony oliwa z oliwek Lubię

Mam ten nagietkowy. bambino jak pisałam wyżej już nie jest tłusty.

Gość njhmnjmjm
nie kombinuj z tymi beznadziejnymi ziajami i dovami, kup sobie jak wyzej napisane normalne, naturalne maslo kakaowe, zobaczysz ze nic lepszego nie znajdziesz.

Gość Charlotte213
Ja od niedawna korzystam z kremów Flosleku (apteka). Są bardzo dobre, lecz przede wszystkim chodzi o to, że nie występuje mi uczulenie. Tak więc, jeśli ktoś ma właśnie taki problem, to polecam sobie przetestować.

Gość vgt67bo nie maja b
baza-krem z apteki mega zalojony