Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc dla wieśniary

Pomóżcie mi w moim wyglądzie!!!!!!! Błagam!

Polecane posty

Gość prosze o pomoc dla wieśniary

Czuje się i jestem wiesniarą, oczywiście nikogo nie obrażając... Nie mam własnego stylu, ubieram się jak debilka, mam ładną kurtkę na przykład, ale co z tego jak mam wiesniackie spodnie i buty? Nie umiem ładnie się ubrac. Nie umiem raz wydać więcej pieniędzy i kupić kilka super rzeczy, żeby jakoś je później na sobie kompletować. Mam tak zajebistego faceta, jest tak mega przystojny, że doszło do tego, że w ogóle nigdzie nie wychodzimy, sama też nie wychodzę, bo się siebie po prostu wstydzę. Kochane jak mam znaleść swój styl? Jak wyglądać fajnie? Do tego jestem chodzącym patyczakiem;(;( Popadłam już przez to wszystko w depresję, jak ktos mi nie pomoże to zmarnieje już w ogóle naprawdę!;(

Gość chodzącarefleksja
Idź do lumpeksu!! Tam kup sobie fajne dopasowane dżinsy, zwężane na dole i do tego dobieraj topy, bluzki i dodatki, bransoletki, chusty. Noś balerinki, są dziewczęce i ładne... gdyby nie sklepy z chinskimi rzeczami i lupeksy tez wyglądałabym jak "wieśniara" :P(haha rozbawiło mnie to określenie) :P Znam wiele osób które nie zwracają uwagi na ciuchy (byle by były zadbane i czyste), a są uwielbiane przez towarzystwo :D Na studiach i wsrod starszych osob inne rzeczy stanowią priorytet!!!

Gość chodzącarefleksja
Podstawą w damskiej szafie są dzinsy!! Najlepsze są bez emblematów, lekko strechowe i dopasowane, zwezane na dole koniecznie:P takie które beda pasowały do wszystkiego. Na góre polecam kupić pare dopasowanych kolorowych bawełnianych bluzek (też w lumpie:P) do których potem mozna dobierac kamizelki, chusty i inne pierdoły. Do dzieła! Bez narzekania :P

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to probuj.. jest tyle stron, blogow, wszedzie mozna znalezc inspiracje.

Gość ale ktoś ci powiedział
że wygladasz jak wieśniara??!!skąd takie wnioski i taka niechęć do swojego wyglądu?ile jest dziewczyn konających z głodu na liściu sałaty i marzacych o wygladzie jak to nazwałaś-patyczaka??doceń to że masz figure modelek i może troszkę je podpatruj?na takiej figurze jak twoja wszystko leży super!rozejrzyj się w swojej szafie i wybierz to w czym czujesz się dobrze i dobrze wyglądasz,pomyśl co do tego będzie pasować i dokup.podstawa to para dobrych jeansów,marynarka i spodnie na specjalne okazje,dobrze skrojona na twoją figurę spódnica.potem można zestawiać-marynarkę z jeansami,lub spódnicą,spodnie od garnituru i prostą zwykła bawelnianą bluzkę.kilogramów doda-spódniczka tulipan marszczona w biodrach,wszelkiego rodzaju zakładki i marszczenia na blizkach mogą powiększyć ptycznie biust.wystarczy przeglądać babskie czasopisma i poszukac kobiet o podobnej sylwetce-zobaczyć w czym im dobrze i będziesz wiedziała:)