Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fortuna czarna

Sierpień 2012 - ślub - zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

Zapraszam do wspólnej dyskusji dziewczyny, które także slubją w sierpniu 2012. Istnieje już jeden wątek, ale jego klimat mi nie odpowiada :) Zapraszam ! Jest tu ktoś kto chce pogadać?

fortuna czarna a nie przyszlo Ci do glowy ze nie kazdy ma czas na siedzenie w necie na forum?ze kazdy ma swoje zycie,obowiazki.... A jak tam u Ciebie ze sprawami slubno weselnmymi? na jakim etapie jestescie? Ktorego sierpnia slubujecie? :) Slubniczka 2012 witaj:) A u Ciebie jak?

Ślubniczka - witaj demorele- uwierz mi, nie mam czasu na siedzenie przed kompem przed wieczorem;) U nas ślub 25 sierpnia, zaczyna się stres. w ogóle jak pomyślę, ile z tym wszystkim jest stresu... to poleciałabym na hawaje, wzięła ślub, spędziła wakacje życie a bliskim przysłała kartkę z podróży... A u Was jak tam? Na kiedy termin?

Nasz termin to 3 sierpnia,wiec jeszcze blizej niz Wasz:) No my juz praktycznie wszystko mamy pozalatwiane,zostaly papiery w urzedach i u ksiezy-ja z innej parafi,do kupienia buty dla mnie,bizuteria,dla narzeczonego koszula,krawat,byc moze kamizelka,no i pozostaje jeszcze sprawa alkoholu,bo nie wiemy na jaka wodke sie zdecydowac... Heh Hawaje powiadasz...:) Mnie jeszcze nie ogarnela panika,dopiero tak teraz zaczyna docierac,ze ten moment juz tak wielkimi krokami sie zbliza. Poki co wszystko sprawia mi radosc i mam nadzieje,ze tak zostanie do samego konca:)

My dziś wróciliśmy z drugich nauk przedmałżeńskich, do końca kwietnia zamkniemy temat nauk + poradni. W ogóle napaliłam się na kupno własnego mieszkania na kredyt, ale ceny rat są teraz tak wysokie, że się boję... A jakie planujesz dodatki, biżuterię do sukni? Jaki bukiet? Opowiedz coś o sobie;)

Fajnie ze juz jestescie w trakcie nauk i poradni,my jestesmy umowieni na poczatek czerwca i na nauki i poradnie-mamy to szczescie,ze moja znajoma zrobi nam wyklad:) Suknie mam juz kupiona i jestem bardzo zadowolona z wyboru:) przegladalam duzo ofert bizuteri slubnej i poki co spodobala mi sie z firmy swarovski arteo-mysle nad kompletem 3w1. Co do bukietu to jeszcze nie mam tak w 100% wybranego bo ja nie chce takiego wiesz typowego bukietu,mysle albo nad jednym lub max 3 kwiatami. Nie chce tez welonu-mnie nie rajcuja tradycje i ze tak musi byc.Chce miec jakis kwiatek lub ozdobe we wlosach. Co do bolerka to wszystko zalezy jaka bedzie pogoda. Suknie mam jednoczesciowa w litere A,oczywiscie z ramiaczkami,bo bez czuje sie zle i ciagle bym sie poprawiala i smyrala po cycuchach hehehe. Co do mieszkania to to jest naprawde powazna sprawa,bo jesli masz stala prace i nie boisz sie o jej strate i dobrze zarabiasz z narzeczonym to chyba jest to jedyne wyjscie,by zdobyc wlasne mieszkanie. My akurat ten problem mamy z glowy. A skad jestes jesli mozna?

Gość anemonna
Ja też 25 sierpień :)

Gość anemonna
Hmmm co ja mam a czego nie mam? :) - suknia zamówiona ma przyjść w lipcu, reszty stroju brak... - zespół, kościół, nauki, sala, fotograf, kamerzysta, fryzjer, makijażystka są i nic więcej... Zamówiłam próbki zaproszeń, jak przyjdą i będą ok to je kupię. Co powinnam jeszcze załatwić? Nie wiem może o czymś zapomniałam?

My zaczeliśmy rozdawać zaproszenia w święta, trochę się tego "pozbyliśmy":) Stwierdziałam, że zaczniemy rozdawać dość wcześnie, bo oboje mieszkamy w poznaniu a pochodzimy z Polski centralnej i raczej rzadko bywamy w domu, a jak już bywamy to chcemy pobyć z rodziną najbliższą a nie biegać z zaproszeniami:) Suknie już mam zamówioną, będzie gotowa na 17 sierpnia:) Wygooglowałam sobie svaroski artis, ale tam jest mnóstwo modeli! naprawdę jest z czego wybierać:) piękna! Ja myślałam o perłach, bo mam:) kiedyś sobie kupiłam za pieniądze zarobione za granicą;) nie wiem tylko czy nie będą zbyt pospolito wyglądały:) kamere, fotografa mamy zaklepanego. A o jakim kwiatku myślałaś?:) anemonna: mój luby też póki co bez stroju :) nie mam butów, ale to jeszcze maaaaasa czasu;) ja w przyszłym tygodniu czeszę się i maluję, jak znowu będzie beznadziejnie to się zalamie;/ gdzie zamawiałaś zaproszenia? pochwal się:)

My zaproszenia mamy juz rozdane:)zostaly tylko zawiadomienia,ale to jak wroce,bo wlasnie jestem za granica. No ja osobiscie nie lubie perel i niczego z perel...ale bron boze nie krytykuje tego u kogos,bo kazdy ma swoj gust:) Ja mam wlasnie problem z butami bo u mnie w w Trojmiescie jest lipa pod tym wzgledem a jak cos bylo to nie w moim guscie i kosmiczne ceny do tego...jak bede zalatwiac papiery poza trojmiastem to moze tam mi sie uda cos kupic. Ja juz jestem po jednej probie makijazu probnego i bylam bardzo zadowolona,wiec juz sobie te pania zaklepalam:) Tez zastanawiam sie nad fryzura probna...mam super fryzjerke,ma kobitka dryg do robienia super fryzur i tak se mysle,ze chyba raczej zrezygnuje,ale czas pokaze.... A obraczki macie juz wybrane? My tak:)

Gość Fiducia Fashion
Bezpłatne warsztaty ślubne dla przyszłych młodych par 28 kwietnia 2012 r. godz. 15:00 17:00 ul. Grudowska 8, Milanówek tel. kontaktowy: 604 264 524 Zapraszamy wszystkie przyszłe młode pary do wzięcia udziału w bezpłatnych warsztatach, organizowanych przez Biuro Konsultantów Ślubnych w Milanówku. Podczas spotkania konsultantka ślubna przedstawi: - złote zasady organizacji udanego wesela, - harmonogram przygotowań ceremonii ślubu i wesela, - sposoby stworzenia wyjątkowego klimatu w miejscu ślubu i wesela, aby goście na długo zapamiętali Wasz ślub, - trendy w modzie ślubnej obowiązujące w 2012 r., - propozycje wiązanek ślubnych, butonierek, dekoracji kościoła, samochodu itp. Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc na warsztatach obowiązują wcześniejsze zapisy telefonicznie lub na miejscu w Biurze Konsultantów Ślubnych.