Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Surrender

Jak można nazywac sie Polakiem i nie przejmowac sie katastrofa smolenska.

Polecane posty

Gość Surrender

Ona zmienila cale nasze zycie. Dzis wiemy, ze jestesmy oszukiwani przez media i wladze prozachodnia i antypolska. Oni sprzedaliby was jesli tylko mieliby na tym zarobic. Jak to moze byc tak, ze firmy w Polsce nie naleza do Polakow, a Polacy nie zarabiaja tak, jak na zachodzie. To jest chore, ale nie poddamy sie.

Gość ewa spopot 26 lat/ wiosna !!!
tak nie poddamy się - dlatego w czerwcu wyjeżdżam do Danii nie wiem na jak długo a katastrofa smoleńska, kaczyński - BOKIEM mi wychodzi T. znam prywatnie - nie popieram polityki, lubię jako człowieka

Gość ewa spopot 26 lat/ wiosna !!!
tak nie poddamy się - dlatego w czerwcu wyjeżdżam do Danii nie wiem na jak długo a katastrofa smoleńska, kaczyński - BOKIEM mi wychodzi T. znam prywatnie - nie popieram polityki, lubię jako człowieka

Gość salmonellaellaella
Ona zmienila cale nasze zycie. Dzis wiemy, ze jestesmy oszukiwani przez media i wladze prozachodnia i antypolska. Oni sprzedaliby was jesli tylko mieliby na tym zarobic. Jak to moze byc tak, ze firmy w Polsce nie naleza do Polakow, a Polacy nie zarabiaja tak, jak na zachodzie. To jest chore, ale nie poddamy sie. tak to jest, że ludzie zawsze wzrowali sie na zachodzie i dążyli do upodobnienia sie do zachodu na wielu płaszczyznach co do wiadomości to jest dostep do wielu xródeł informacji i każdy sobie może wybrać w/g opiniotwórczości np przeciwnicy pis tvn, zwolennicy pis niezalezna itd. dla mnie nic nie zmieniłą kolejna katastrofa jak wiele innych... firmy w PL nie należą do polaków?? jak to nie zobacz ile jest np. skelpów intenretowych i te wszystkie nakleza do polaków i wiele innych firm, wiadomo że wszystkie nie bedą nalezeć bo nie jesteś samotną wyspą na oceanie spokojnym... i wogóle potrzebujemy i chcemy niekótrych towaró i usług z zagranicy... polacy nie zarbiają jak na zachodzie a kiedy zarabiali???