Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet mało fajny

Czy warto się ogolić na łyso

Polecane posty

Gość chodzącarefleksja
Przeanalizuj kształt swojej głowy, jeśli jest w miare kształtna to powinien być sukces. Do golenia głowy radzę zabrac się już, wrazie co włosy odrosną :) Do łysej głowy świetnie wygląda zadbany, podkreslam zadbany i idealnie przycięty (najlepiej damską ręką;P) 2 dniowy zarost i jedna wizyta na solarium by poprawić koloryt skóry :) PS. pzy wysokim czole łysa głowa tylko poprawia wygląd, nie widać bowiem lini początku włosów już tak wyrażnie i zbyt wysokie czoło wygląda normalniej :P W tym temacie mam króliki doświadczalne, dlatego się wymądrzam :P

Gość chodzącarefleksja
ja golę tak mojego partnera systematycznie, taki look mu zwyczajnie pasuje, choc kiedys miał czuprynę, nawet długie włosy do połowy pleców :) też ma teraz placek z przerzedzonymi wlosami i sciecie "na łyso" jest świetnym wyjściem!! Scina się na łyso wraz z brodą, pozniej dbamy o jego zarost by by był ładnie wymodelowany i przyciety (golarka automatyczna, golarka jednorazowa i pęseta:P). Takie ściecie włosów wraz z zadbanym zarostem to świetne połączenie. Radziłabym zadbać o kondycję i formę (rzeźbę:P), to zawsze dodaje dobrego sapoczucia, niezaleznie od fruzyry :)

Gość nie kłam
masz zgrabną głowę to ok, ale nie oszukuj się żadko komu pasuje łysy łeb 🖐️

Gość chodzącarefleksja
Nie zdziw się, mozesz miec nieco bledszą głowę od reszty ciała :P Włosy są buforem dla słońca :P dlatego polecam tę wizytę na solarium, za parę dni głowa sama się opali :) do tego zaroscik, elegancki, zadbany ciuch i vuala. Myślę, że nie ma się czego bać :)

Gość chodzącarefleksja
Tak, zbadaj kształt swojej głowy, szczególnie czy aby nie jest z tyłu przerażająco płaska :P

Gość zdecydowanie polecam
ogolic sie na lyso jak lysiejesz

Gość wdfsdgfsgfdygy
ja nie lysieje ale gole sie na praiwe zero tak 3mm i zarost dwudniowy