Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co come one - motoryzacja

Samochód do 4 tys zł - kupię?

Polecane posty

jw? muszę kupić samochód każdego dnia tracę 3h by dostać się do pracy - samochodem godzinę by to zajęło

kupisz. ile km dziennie? miasto/trasa? napisz do czego ma służyć "poruszacz" i jakie paliwo cię interesuje.... ....o ile w ogóle cię interesuje

Gość A tą łapkę miał świeżo urwaną?
a znajdzie taki żeby do niego ciągle nie dokładać?

pracuję w większym mieście - mieszkam na wsi potrzebuję się dostać każdego roboczego dnia do miasta (mniejszego) by tam zostawić samochód i przesiaść się na pociąg z mniejszego miasta do większego (krakowa) pociąg jedzie 25min - odległość 30km - więc oszczędność czasu wchodzi w grę najlepiej na gaz,

planowo dziennie pokonywałabym zatem 20km - 5 dni w tyg

mamy samochód audi a6 kupiony 4 lata temu w salonie - samochodem tym mąż jeźdxi do pracy na Śląsku - nie ma połączenia więc zostaje samochód ogólnie nie jest ciekawie - mnostwo kasy izie na elektronike ech zachciało mi się domku na wsi to teraz mam, można bliżej szukać pracy - można ale zarobki na poziomie 1000 - 1500 max

No to super tanio- Golf 3 z LPG. Znajdziesz go w takiej cenie. Naprawi go nawet kowal. U mnie na wsi połowa ma takie i bardzo sobie ceni. Z tego co wiem ma go także Prezes Wertyp. On napisze ci coś więcej.

z kolei z mężem ciche dni - dzien 14... :) wiec dla siebie wolę sama to załatwić

no to jeżeli już ktoś radzi to ja mam pytanie czy kupię do 5 tys. jakiegoś fajnego peugeocika? dla kobiety,malutki,trasa tylko po miescie.taki mi się marzy.

Gość MAMAWIETROCHE
SPRZEDALAM CITROENA XSARE DIESEL 1.9 1997R ZA 3 TYS TYDZIEN TEMU I W DOBRYM STANIE TYLKO TLUMIK I PODUSZKA DO WYMIANY ZNAJDZIESIE COS ZA 4 NAPEWNO

szukam na aalegro i szukam albo przemecze pol roku uzbieram dodatkowe 6 ty za 10 tys predzej cos sensownego a teraz do mniejszego miasta jezdziłąbym rowetrem - jest marking dla rowerow - monitorowany...

"mamawietroche" - dzięki :)

Gość tojaja
Za 4 tys to seicento raczej nie bedzie zadbane- do postu gdzieś tam powyżej. Może chcesz Corsę C w stanie idealnym za 10500 zł??

Kup sejczaka :). Poważnie mówie. Mało pali, ma silnik 1.2. więc śmigniesz nim do 140 bez problemu i ma szybki zryw. Najlepsze auto miejskie,.

Gość tojaja
Przecież cinquocento to już zabytek :D a seicento jaki może miec zryw buhahahhahahaha :D

No co ty mówisz. Cinkol jest zajebisty :). W mieście tylko bmw mnie wyśmignie. Szybko i łatwo jest się w ruch włączyć. Jeżdżę czasem renault od moich rodziców który ma 1.3 ale jest ciężki, całkowicie brak zrywu. Sejczak i cinkol mają piękne zrywy.

Gość tojaja
Może skorzystaj kiedyś z normalnego auta ;) wsiądź w nową Kię Rio, choćby najmniejsza pojemność, to ma zryw i sunie po drogach, w tych twoich maluchach każda dziura to jak skok narciarski ;) a dupsko potem boli ;)

Gość sumatronka1
Ja ci mogę sprzedać za 4 tyś bo właśnie zmieniam. Miałam oddać mamie ale stwierdziła, że jednak nie potrzebuje :) Samochodu używałam w sumie rzadko nie jest zajeżdżony. Jak byś chciała to mój mejl : sarnecka.m@wp.pl Przejechane 140 km, szyberdach, rocznik 97 no i 5 drzwi

Gość tojaja
sumatronka, sprzedając auto wypada podać jego markę przynajmniej ;)

Gość sumatronka1
sorry :) hyundai

Ja proponuję VW Polo, albo golfa, tanie części, Dosć popularne auta więc nie bedziesz miala problemu jak coś się zepsuje. Ja kupialm sobie polówkę za 2 200 zł i naprawdę rewelacja, minusem jest to ze nie ma wspomagania, ale pare stowek jak dolozyc chcesz to i ze wspomaganiem znajdziesz. Auto wszędzie się zmiesci, mi nie pali duzo, dobra blacha i częsci bardzo tanie. Polecam polecam. :)