Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmarrrrrta

skurcze na udach i pośladkach w 9mies ciąży...

Polecane posty

Gość mmmmarrrrrta

Witam, mam od ok tygodnia skurcze na udach, głownie po wewnętrznej stronie i pośladkach. Jestem teraz w 38 tygodniu ciąży. Co to może być? Bo zaczynam się zastanawiać,czy one mogą być przepowiadające.... Czy to np efekt tego,że zaczęłąm wypijać słabą kawę rozpuszczalną co 2 dni..

myślę ze to moga być normalne skurcze ciążowe,byłam wciaży ponad 2 lata temu to dobrze pamiętam;) tez mialam mimowolne skurcze na nogach nie sądzę aby to były skurcze przepowiadające bo takie powinny być w brzuszku pozdrawiam i powodzenia życzę

Gość mmmmarrrrrta
Dziekuje bardzo:) chodzi o to,ze w poprzedniej ciazy takich nie mialam, a to nie sa takie zwykle skurcze. nie umiem ich opsac,ale tak jakby prad mnie kopnal i przechodzil po udach i posladkach od gory do dolu. co jaks czas mam dosc silne w dole brzucha, ktore mijaja po godz-dwoch i dlatego sie zastanawiam. dzisiaj znajoma mi nagadala,ze to dlatego,ze lykam no-spe i napewno przenosze dziecko i mu to zaszkodzi...

Gość dcfg
a kzoe dziekco naciska na tetnice, cos w tym stylu miala moja kolezanka i by nie powstal zator brala zastrzyki

Gość mmmmarrrrrta
zator? chyba nie zrozumiałam...

Gość dcfg
idz do lekarza, nie chce straszyc ale lepiej isc

Gość mmmmarrrrrta
Straszyc? czym? no wlasnie nie pojde do lekarza, bo przeprowadzilam sie (niestety) o ponad 100km i jak dzwonilam po przychodniach, to nie mam szans sie dostac na ubezpieczenie, terminy na za mesiac a na prywatna wizyte mnie nie stac....