Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze postompiłem

rozstałem sie z dziewczyną bo glosowała na pis

Polecane posty

Gość sraczykaczy
Ach jak ja nie trawie tych całych moherów.Nie wiem za co ale jakoś tak no no no nie trawie. Zaraz se włączę tv to będę wiedział dlaczego:)

Gość sraczykaczy
od kiedy purytański europejczyk jest pisarzem erotomanem o rozbuchanych niesmacznych fantazjach

Gość sraczykaczy
Ja na mocz nie głosuje.Ja mocz spożywam

Gość sraczykaczy
idź sie umyć bo w twoich wypowiedziach rządzi jedzenie kału i picie moczu aż strach się bac co wy PISOWCY jecie na kolacje!!!

Gość sraczykaczy
jesteście tacy sami jak ksieża niby oburzenie wszystkim co związane z sexem a jak przychodzi co do czego to macie najabrdziej obsceniczne fantazje jakiie mzna usłyszeć w internecie

Gość sraczykaczy
Gorąco i żarliwie wierzę iz wszelkie problemy makroekonomiczne wywołał Jarek,kościół i lekcje religii w szkołach a także krzyż w sejmie😭

Gość sraczykaczyOSTATNI POST
IDE Z TAD BO WY PISOWCY JESTESCIE NIESMACZNI I OBSCENICZNI!!! TO MÓJ OSTANI POST wasze pisanie o zpożywaniu fekaliów nie poprawiło waszego obrazu !!! gratulacje ostatni post goodbye ide chwalić wasze poczucie smaku w świat!!!

Gość sraczykaczyOSTATNI POST
I JESZCZE JEDNA MOJA NAJWIĘKSZA UŁOMNOŚC:) Wszędzie tam gdzie ktoś pisze nie po mojej myśli widzę Pisowców:) Ave PO:)

Gość coveruppp
Kto nie jest za platformą ten jest za pisem...otóż to.Tak właśnie myślą te ułomki. Ps i kto tu kurwa dzieli Polaków:classic_cool: