Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja z Czarów

Musze sie pochwalić dostałam nowego fiata punto :)))

Polecane posty

Gość Alicja z Czarów

Niedawno miałam 22 urodziny i rodzice zrobili mi taką niespodzianke. Jest taki jak chciałam czarny mieniący sie w bordo metalik tapicerka z czerwonymi dodatkami. Super sie prowadzi jestem taka podekscytowana dzisiaj go odebrałam , jestem przeszczęśliwa.Nie moge sie doczekać jak w poniedziałek pojade min do mojego miasta na studia :)

Gość dfhdfhfd
Cieszymy się razem z tobą. :) Pokaż jakąś fotę. :classic_cool:

Gość fefgewgrg
dlaczego tutaj nikt nie potrafi zwyczajnie napisać "gratuluję" ??

Gość fefgewgrg
a do Ciebie autorko - gratuluję powodu do radości, fajnie że dla kogoś ten dzień jest szczęśliwy :-)

Gość Senny lot kaczki po jaja
Dużo pali ?

Gość Alicja z Czarów
Dziekuje za gratulacje :) Mam tylko, że prezent mi bedzie dobrze i długo służył.

no i super masz powód do radości:) proszkiem się nie przejmuj jej już dawno rozum wyprało:) patrząc na niektóre wypowiedzi to pożal się Boże:)

Gość Wee cieszę się razem z tb
Fajnie :) a gdzie go kupiłaś ? Opowiedz jak to wyglądało nigdy nie kupowałam w salonie ;) ile kosztował?

Gość Alicja z Czarów
fefgewgrg dlaczego tutaj nikt nie potrafi zwyczajnie napisać "gratuluję" ?? :)Dlaczego?:) Moja droga to bardzo proste.Są to bowiem zasmarkane ćwoki:)

Gość Pryncypialna Żaneta
fefgewgrg dlaczego tutaj nikt nie potrafi zwyczajnie napisać "gratuluję" ?? No ty tez troszkę przesadzasz. Gratulować można jakiegoś osiągnięcia gdy tymczasem autorka ukończyła zaledwie 22lat. No nie wiem czy to akurat wielkie osiągniecie. Można napisać "cieszymy się razem z Tobą"choć szczerze mówiąc to i tak nie bardzo pojmuję sens otwierania takich akurat tematów.

Gość Alicja z Czarów
Podszywą dziękujemy. Kupiłam go w Warszawie w salonie Dukiewicza na gocławiu :) tydzień temu w poniedziałek zadatkowałam i wystawili mi fakture na 46tys Potem rejestracja odebrałam tablice wczoraj wraz z dowodem rejestracyjnym i z tym dzisiaj do salonu po odbiór. Oczywiście zanim sie pójdzie rejestrować do wydziału komunikacji trzeba zrobić przelew na pozostałą kwotę.:)

Gość Wee cieszę się razem z tb
"do roboty się weźcie" ha ha łatwo powiedzieć bogatemu 🖐️

Gość Alicja z Czarów
"do roboty się weźcie" ha ha łatwo powiedzieć bogatemu to nie ja to napisałam, ludzie nie mają co robić i bawią sie w podszywy to żenada :(

Gość clown_and_balloons
ale może tak pomyślałaś też ? ;D