Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edi005

czy są tu dziewczyny, co porozmawiałyby szczerze o

Polecane posty

Gość edi005

nadwadze u faceta: czy wam to przeszkadza itd.

Gość kolgoipl
nadwaga? czyli ile? brzuszka to ja nie toleruje jak masz to schudnij wiosna jest rowerek bieganie albo nie jedz tyle nie obżeraj sie tak

Gość edi005
około 12 kilogramów głównie chodzi o brzuch

Gość edi005
trochę źle wygląda kiedy siedzę...

Gość Misiek z brzuszkiem
Ja mam brzuszek, tzn nie jestem jakimś grubasem, ale mam nadwagę (186cm i 110 kg wagi), jak to się mówi "przy kości", a moja partnerka jest szczuplutka. Jest kochana i w ogóle jej to nie przeszkadza. Szukałem jej dotąd aż znalazłem, a nie było łatwo... Jestem trochę egoistą bo mimo że mam brzuszek to bardzo podobają mi się szczuplutkie kobietki :( Jednak zdecydowana większość szczupłych, ładnych kobiet marzy o wysportowanym albo chudym lalusiu z włosami na żel... Są jednak wyjątki, które oprócz urody mają coś jeszcze i potrafią zwrócić uwagę też na to "coś", a nie tylko na wygląd ;)

Gość lillu
Mi nie przeszkadzala, wrecz odwrotnie. Tesknie za kochanym ciałkiem do którego moglabym sie przytlic :). Wiec nie masz powodow do zamartwiania sie. Jak spotkasz kobietę która bedzie Ciebie kochac to pokocha ona także twoje ciało. :)

Gość Misiek z brzuszkiem
22:19 kolgoipl "nadwaga? czyli ile? brzuszka to ja nie toleruje jak masz to schudnij wiosna jest rowerek bieganie albo nie jedz tyle nie obżeraj sie tak " Ja spędzam aktywnie każdą wiosnę, lato a moja waga ani drgnie (+/- 2kg) i tak samo niezależnie do tego ile jem (próbowałem wielu diet). Po prostu u niektórych taka natura że muszą mieć chyba parę zbędnych kg...

Gość krusowa
Nowy ! Ty szczypior jesteś?

Gość krusowa
Misiek przestań pierdolić i bierz się za siebie! Facetom łatwiej stracić brzuch niz kobietom...