Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jchvhcxvgvhgcghgvhcghxgh

co mam zrobic poradzcie

Polecane posty

wczoraj szefowa bezpodstawnie zaczela mnie oskarzac o kradziez, ze niby jak sprzedawalam to nie nabijalam na kase tylko pieniadze bralam dla siebie. podobno insynuowala jej cos takiego byla pracownica i ta zaczela mi mowic ze mam sie przyznac ile ukradlam bo inaczej beda sie ze mna sadzic i bede miala powazne problemy. jak ja zapewnilam ze nic nie wzielam, to ta dobrze w takim razie bedziemy wszystko sprawdzac na monitoringu (pasaz w centrum handlowym) podobno beda od grudnia sledzic kazdy dzien, kazde moje 12 godzin spedzonych w pracy i ilosc klientow jakich mialam, nie wiem jak zamierzaja to zrobic. nie nawidze jej, jej meza i tego zasyfialego stoiska, chce jutro porozmawiac z szefem i powiedziec ze jego zonka potraktowala mnie jak jakiegos przestepce, ponizajac i bezpodstawnie oskarzajac i nie mam juz zamiaru u nich pracowac. nie mam juz checi tam chodzic, na koniec powiedziala jeszcze, to w takim razie pani jest pojutrze, to dobrze w takim razie do widzenia. do srania nie znosze tej suki za to jak mnie potraktowala ludzie ja chce natychmiast stamtad odejsc, ta suka mnie tak ponizyla jak nikt inny wczesniej :-( co byscie zrobili na moim miejscu? :-( nie chce jej nawet ogladac, bo ja obzygam podla suke!

Gość wertykale
Rozumiem Cię. Mnie także posądzono o kradzież (nie jako sprzedawcę, ale jako klienta) i miałam ochotę się tam zrzygać. Nikt nie słuchał moich tłumaczeń - a byłam pewna, że wystarczy powiedzieć prawdę. Mało tego - autentyczna złodziejka, która ukradła tam drogi kosmetyk, wyszła uśmiechnięta, bo po prostu stwierdziła, że "coś jej się pomyliło" i natychmiast ureguluje należność. Nigdy nie poszłam juz do tego sklepu i ostrzegam innych, że tam upokarza się klientów.

ale co mam zrobic chce rozwiazac z nimi umowe bez okresu wypowiedzenia tylko nie wiem jaka podac przyczyne, moze byc: niesluszne oskarzenie o kradziez, pomowienie.

prosze odpiszcie to dla mnie wazne, dlaczego odpowiadacie w jakichs glupich tematach, a jesli ktos ma powazny problem i nie ma tak naprawde kogo sie poradzic to go olewacie?