Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goraleczka

dieta 3d chili

Polecane posty

Gość gość
A na czym to polega właściwie?

Gość Naria
Najlepiej będzie jak poczytasz wcześniejsze wypowiedzi lub sprawdzisz stronkę, bo jak to mówią w mojej ulubionej miejscowości wczasowej "ojj duzo by godoć Pani" ;) Tu łap stronkę >> http://3dchili.pl/

Gość Wielka fanka
Gorąco polecam wydać te kilka złotych i kupić tę dietę, gdyż efekty są spektakularne i co najważniejsze nie jesteśmy głodni !! Porcja obiadowa jest tak duża ze dosłownie Nie jesteśmy w stanie jej zjeść . Potrawy są smaczne i naprawdę oryginalne. Najlepsze jest to, że jeśli jakiś dany posiłek wam nie odpowiada możecie sięgnąć po inny spośród wielu innych dni. Dieta nie powoduje efektu jojo, jeśli odpowiednio się z niej wyjdzie, czyli z każdym tygodniem zwiększa się kaloryczność posiłków i no to raczej oczywiste nie je non stop. Ja osobiście łącząc tę dietę ze średnim wysiłkiem fizycznym zrzuciłam 10 kg w miesiąc . Nieźle, nie ?

Gość MOgość
Mam skończone 60 lat i w tym miesiącu przechodzę na emeryturę. Postanowiłam z tej okazji coś dla siebie zrobić. Stosuję dietę 3d chili od 4.04. W pierwszym tygodniu schudłam 1,8 km. Teraz dopiero zważę się w niedzielę. Niestety idę na 1 urodziny wnusi i zastanawiam się, jak to przetrwać. Będą potrawy tylko na słodko! Nie wiem też jak długo można stosować tę dietę. Ostatnio czytałam, że jak dietę stosuje się przez rok, to dopiero wtedy organizm się przyzwyczaja do nowej sytuacji i nie ma efektu jo jo.

Gość gość
Sprzedam dietę 3d chili za 5zł. Mail: madzia1260@gmail.com

Gość gość
A czy miałyscie jakies problemy z cisnieniem lub reakcje z lekami na nadcisnienie

Gość gość
Proszę o przesłanie diety. colo_5@interia.pl