Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goraleczka

dieta 3d chili

Polecane posty

Gość gość
Matko co za sępy tu są....haha

Gość gość
witam, ja na 3d chili jestem 9 dzień schudłam już 4 kg i jestem baaardzo zadowolona ponieważ mam dużą wagę i od pewnego czasu nic jej nie mogło ruszyc nawet głodówki mi nie pomagały i codzienne cwiczenia.

Gość madzia0101
ja mam tą dietę mogę przesłać za 15 zł bo sama za nia zapłąciłam kupe kasy diete wysyłam w załączniku na meila

Ja od miesiąca kombinuje trochę tak z 3 d chili i trochę tak sama coś klecę :-) Przez 3 m-ce - 14,5 kg :-) dodam że nie byłam otyła :-) przy 173 cm ważyłam 79 kg więc miałam tylko 5 kg nadwagi :-) fakt trzymałam się diety choc codziennie zjadałam dodatkowo z 2 kosteczki czekolady lub jakies małe ciacho :-)

Gość gość
Dziewczyny mam pytanie nie tyle o samą dietę, co o tabletki. Stosowałam już wcześniej dietę i byłam zadowolona z efektów. Jednak po kilku miesiącach kilogramy wróciły. Oczywiście jest to tylko i wyłącznie moja wina, bo wróciłam do złych nawyków żywieniowych. Tym razem chciałabym wypróbować dietę w połączeniu z tabletkami. Pytanie tylko czy jest sens płacić za tabletki? Być może efekty są porównywalne do bycia na samej diecie bez tabletek? Przeraża mnie trochę fakt połykania trzech tabletek dziennie, a już nie wspomnę o sześciu dziennie. Czy któraś z Was porównywała efekty diety z tabletkami i samej diety?

Gość Madzil87
Wiesz co, ja jestem na tej 3d kapsułkowej i generalnie bardzo spoko, teraz dodali kapsułki z omega3 z oleju lnianego i kapsaicyną. Dla mnie to jest fajne rozwiązanie bo ja generalnie nie lubię przyprawiać to raz, dwa że skład kapsułek wychodzi poza przyprawy jest tam trochę takich składników niedostępnym "w spożywczym" i jakoś to dla mnie logicznie pracuje rozumiesz? Tymbardziej, że działa a miałam mega zastój jakiś czas :/

Gość Loo88
Jak byłaś zadowolona ze stosowania samej 3dchili to wersja z kapsułkami powinna podpasować Ci jeszcze bardziej, zrób sobie zresztą próbę mi to podpasowało niezmiernie :D

Gość gość
A ja się właśnie 3D chili zainteresowałam ze względu na przyprawy i ich dobór. Zawsze mnie ten temat interesował a zastosowanie różnego rodzaju przypraw w leczeniu rozmaitych chorób i doległości jest znane od czasów starożytnych w zasadzie. Zioła i wywary z roślin do dziś są podstawą medycyny i to nie tylko tej naturalnej :). Anyway na razie sobie tę dietkę testuje ale podoba mi się ta idea bardzo :)

Gość gość
A ktoś mi powie co jest w tych kapsułkach i co to daje?

Gość gość
Bo to są np. kapsułki z sypanym chili w środku czy coś takiego??

Gość friczi
super!!! one są przecież takie piękne... a w polsce i tak popularniejsze są grycanki :/

Gość majakowalsky
Nooo, uwielbiam ich bloga. Jest ciekawie pisany i mają przepiękne zdjęcia :3

Gość gość
W jakich godzinach spożywa się posiłki ?

Gość Majau
To nie ma jakiegoś dużego znaczenia. Dieta jest tak rozpisana: Śniadanie Przekąska 1 Obiad Przekąska 2 Kolacja Godziny wg zdrowego rozsądku :) A jak stosujesz suplementy z 3d chili kapsułki lub olej to masz też podane przy posiłkach np. "30 minut przed posiłkiem zażyj kapsułkę koloru żółtego" :)

Gość gość
Aaa to muszę jakąś rozpiskę nabyć tak? Jak to wygląda bo ja tą dietkę tylko ze słyszenia znam a bardzo chciałabym zacząć :))

Gość gość
Wejdź sobie najlepiej na stronę http://3dchili.pl/ i poczytaj co i jak. Ja cały pakiet diety dostałam jak kupowałam u nich saszetki omega3+kapsaicyna. Pozdrawiam

Czy tą dietę stosuje się z kapsułkami? Tutaj laska opisuje przede wszystkich suplementy z 3D Chili (nie mogę wkleić linka ale chodzi o bloga rosalieeve na blogspot) i pogubiłam się. Chcę spróbować tej diety bo robi się coraz bardziej popularna czyli coś jest na rzeczy... Ale nie wiem co, jak z czym, pomóżcie :]

Gość gość
podłączam się pod powyższe pytanko :)

Gość mackten
Możesz z kapsułkami, możesz bez kapsułek a możesz także stosować kapsułki 3d Chili ale do jakiejś innej diety, stosując je typowo jako suplement. Ja tak robię od jakiegoś czasu i efekty są ekstra :)

Gość lajjal
Ja na początku stosowałam dietkę samą a potem zaczęłam też brać kapsułki 3d Chili i generalnie zaczęłam trochę więcej jeść bo się metabolizm rozkręcił :D

Gość gość
Dziewczyny a rzucicie jakiś fajny przepis pliss :* nie próbowalam tej dietki jeszce

Gość marzenj
Jagodzińska na blogu fajnie opisała sałatkę ze szpinakiem i gruszką a ja od siebie dodam, że ta niby prosta potrawa naprawdę rozwija kubki smakowe <3 Linka nie mogę wrzucić coś niestety ale poszukaj wpisu o tytule "Sałatka ze szpinakiem i gruszką + kilka słów o 3D Chili", naprawdę fajnie zrobiony :)

Gość svietlanya
To jest jedna z moich ulubionych potraw w 3DChili, generalnie nie jestem na żadnej diecie ale jem z głową i lubię fajne pomysły i ostatnio dużo z nich czerpię właśnie stąd. Dostałam jadłospis razem z kapsułkami 3d i powiem Wam, że trening + kapsułki + jedzenie z głową i świat jest nasz :D

Gość gość
A jak wyglądają treningi przy tej dietce? Co trenujecie?

Gość kesammi
Treningi super, ta dietka już ze względu na swoją formę podkręca cały organizm na trochę wyższe obroty. Ja osobiście chodakowską męczę póki co :)

Gość magymira
Ja też Chodakowską (skalpel) + kapsułki 3d Chili ale za to nie stosowałam diety (tylko kapsułki). Przez miesiąc w ten sposób spokojnie można parę kilo zlecieć odżywiając się całkiem normalnie (ale oczywiście bez wariactwa:P)

Gość sensiH
A ja biegać zaczęłam, na razie powolutku. Dlatego na przykład śniadanie mam inaczej niż w jadłospisie bo biegam od rana więc lubię zjeść więcej objętościowo