Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Dziwnie mi...

Polecane posty

Gość maria magdalena z polski
rzygasz?

Gość Guru z Commodu
Czy czujesz inspiracje a także wielką i nieprzepartą potrzebę tańczyć nago w świetle księżyca córko?

Gość asdasdasdasdasdasd
Bóg Cię kocha! W książce "Trafiona piorunem" o doświadczeniach w zaświatach, Bóg na Sądzie zadaje pytanie: Czy chcesz przyjąć moją miłość? Jeżeli człowiek odrzuca Nieskończoną Bożą Miłość, odrzuca wszystko - życie, szczęście, radość, piękno, spokój wewnętrzny itd. Nie mam tutaj alternatywy: albo jesteśmy z Bogiem, albo przeciwko Niemu. Druga droga prowadzi do śmierci, wiecznego cierpienia, które wynika bezpośrednio z utraty Boga na zawsze. Największe bowiem męka to utrata Boga na zawsze. Za życia musimy zdecydować, do kogo chcemy należeć. Bóg oferuje nam wszystko, czego pragnie nasza dusza. Bóg nie odbiera darów raz przyznanych, dlatego też, nie może pozbawić nas prawa wolnego wyboru. Wolna wola stanowi bowiem przestrzeń, której nie jest wstanie naruszyć nawet sam Bóg!

Gość trzeba bylo udawac ze ci sie
z problemami emocjonalnymi sie udaj do psychologa albo spowiedzi dziecko

Gość pawellllllllllllllleks
po analu kazdy czuje sie dziwny, rowniez gej 🖐️

Gość carre brashow -preston
moj partner karmi mnie sperma co 2 godziny jak niemowle czuje sie obzarta i stad ta melancholia tak sadze a moze to przez to, ze zesikal mi sie na glowe i mam zastanowke, czy to przekracza granice mojego poczucia godnosci eh no takie zycie jest, takie :classic_cool: