Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mila1993

PROBLEM Z HISTORIĄ

Polecane posty

Gość Mila1993

Mam 14 maja maturę z historii, rozszerzoną. Długo od roku chorowałam, szpitale i tak dalej. No i teraz mam problem - muszę generalnie w miesiąc przerobić większą częśc materiału. Jak ja mam to cholera zrobić? Nie mam problemu z innymi przedmiotami, już wszystko ogarnęłam, została mi tylko historia... Przeszliście może coś takiego?

Gość wioewdewd
to współczuje... :p

Gość nie da rady, chyba
za późno, jak czegoś w głowie nie masz to nie da rady, za dużo materiału, trzeba było wybrać geografię lub WOS

Gość Mila1993
wybrałam wos, wszystko jest z nim okay... mam matme podst, pol rozszerzony, wos rozszerzony, ang rozszerzony, no i his rozszerzona.. jak mowilam, ze wszystkim jest okay. myslicice, ze naprawdę nie da rady? juz nie mowie o jakichs szczegolach, zeby zdac ja tak na 60 - 70% .

Gość Mila1993
jeszcze gdybym cos miala normalnego na lekcjach... z innych przedmiotow bez problemu z lekcji zapamietuje, wystarczy doczytac w domu i juz. ale historie mam taka, ze na sprawdziany musialam sie uczyc po kilkaset stron - sparwdzian to bylo tak z 300 pytan. wlasnie "dzięki" temu w glowie mi nic z niej zostalo - po prostu za duzo tego bylo, ogrom.

Gość Mila1993
oczywiscie mam jakąs tam wiedzę, to nie jest tak, ze NIC nie wiem ..