Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poranna kawa z cukrem.

jak bardzo mozna sobie wmowic druga kreske na tescie???

Polecane posty

dzisiaj powinnam dostac @ wiec zrobilam test wlasnie mija 7 minuta (wazny do 10min) a ja patrze i nie wiem czy ta druga kreska tam jest czy po prostu sobie wmawiam czasem wydaje mi sie ze tak, czasm trzese glowa i mowie 'nieee' pod swiatlo nic nie widac jak oddalam na odleglosc 10cm - widze cien tylko nie wiem czy po prostu wiem gdzie ma byc ta druga kreska i sobie wmawiam ...

czasem ta druga kreska może być bardzo bladziutka ale była by widoczna. ja np miałam jedną grubą krechę a druga była bardzo bladziutka ale widoczna. spróbuj powtórzyć test za kilka dni

Gość fgfgdd
ja mialam słaba kreske...

nie wiem, nie potraafie powiedziec czy jest czy nie.. chyba za bardzo chce :) powtorze za pare dni... ale sie bedzie dluzyc ;) 2 dni temu robilam inny test i wyszla 2 kreska ale dlugo po czasie wiec test niewazny :(

Gość daj zdjęcie
daj zdjęcie tego testu

niektóre testy są takie że widać cień obu kresek a po zrobieniu go zabarwiają się, więc może jak Ty patrzyłaś pod światło to wydało Ci się że jest. ja bym spróbowała za 2-3 dni :) to szybko zleci :) ale nie nakręcaj się też za bardzo bo to nie pomaga, i za każdym razem nie nastawiaj się na ciąże bo im bardziej chcesz tym bardziej nie wychodzi

Gość .,;.,;. :)
jeżeli ta druga kreska jest zabarwiona na niebiesko lub różowo to wtedy możesz sie cieszyć ale jeśli nie to nie wmawiaj sobie, ja tak też sobie wmawiałam długoooooooo , bo długo sie staralismy i zrobiłam spokojnie ponad sto testów i nigdy nie wyszła druga krecha jak ciazy nie było, ale czesto sobie wmawialam i pod kazdym kątem ogladalm testy

Gość mamama27
nie katuj się - idź na beta - w dobrym labolatorium bedzie wynik po kilku godzinach - i bedziesz miała jasność - a na przyszłość spróbuj test rano, nie pij i nie sikaj całą noc - wtedy test jest najwiarygodniejszy - ja miałam bardzo baladziocha, też widocznego ledwo ale widoczego i pod słońce i pod lampką bo robiłam w zimie o 5 rano hehe i teraz synek biega obok

Gość .,;.,;. :)
a jak zaszłam faktycznie to jak zrobiłam test to ta druga krecha wyszła nawet wcześniej niz ta pierwsza i byla tak czerwona i gruba i wyraźna ze szok i tobie takiej życze :)

dziekuje wam dziewczyny 🌼 nie mam mozliwosci zrobienia bety :/ ale poczekam pare dni, powinno sie wyjasnic myslalam tylko ze w dniu spodziewanej @ bedzie juz cosik widac trudno :)

dam 🌼 zrobie test we wtorek (jesli oczywiscie do tego czasu nie dostane@) ;)

Ja swoją widzialam. Widac ją bylo pod specjalnym kątem jak się test ustawilo :D Pokazalam poloznej to powiedzialą ze tam nic nie ma. To bylo jak betę robilam. No ale beta wyszla, a Zosieńka juz roczek skończyła :D Także życze powodzenia :)