Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trrrrt

znowu kolejny facet mnie zranił

Polecane posty

Gość trrrrt

ale to chyba moja wina,za dużo wymagam chce postawić na swoim i potrzebuje czułości, a on nie umiałmi tego dać, wycofał się, powiedział,że mnie nie pokocha,a kilka dni temu jeszcze walczył u o mnie

Gość trrrrt
a ja oiczywiście znowu się poniżałam i pisałam dzwoniłam

to nie jest poniżanie się - po prostu walczysz o to na czym ci zależy :) nie rób sobie wyrzutów :):):)

Gość trrrrt
może i masz rację, ale ja niestety zbyt go przytłoćzyłam,za dużo oczekiwałam, chciałam, żeby mu zależało na siłę, bo niby chciał, ale mało o tym mówił i zepsuło się to...ale taka prawda, że jakby chciał to mimo tego chciałaby to naprawić i próbowałby

Gość trrrrt
tak bym chciałato naprawić, ale on nie chce przyjechać, powiedział, że odezwie się za jakiś czas, ale ja wiem, że wtedy chociaż nie wiem jakbym cierpiałanie będę chciała, bo po czasie już mnie będzie łatwiej

Gość hjlkjh; ;b ;ui;
przecież powiedział Ci że Cię nie pokocha więc daj mu spokój.

Gość ilka..
oho! :classic_cool: no wiesz podstawą związku jest wykrochmalona pościel i koszula tak, że dałaś magla

Gość trrrrt
ja rozumiem,że nie chce ze mną być, ale czemu mnie tak oszukiwał, czemu sobie nie darował jak ja rezygnowałam, tylko wtedy wypisywał do mnei, że tęskni, że mu zależy...a teraz kiedy ja zdałąm sobie sprawę, żemi cholernie zależy to on nie chce.

Gość hjlkjh; ;b ;ui;
Bo nie miał w kim zanurzyć fiuta

Gość trrrrt
nie spałam z nim

Gość hjlkjh; ;b ;ui;
To tym bardziej . Chciał Cię przelecieć i zostawić ale nie wyszło.

Gość trrrrt
jak faceci najpierw mogą się tak starać, takie rzeczy mówić,a później po prostu powiedzieć "nie pokocham cię przepraszam"

Gość hjlkjh; ;b ;ui;
Facet bez cipy długo nie wytrzyma. Nie popuściłaś szpary to znalazł gdzie indziej.

Gość graff iti
A czy to na pewno facet cię skrzywdził? Czy to raczej ty jego skrzywdziłaś? Facet o ciebie zabiegał - ty go miłaś gdzieś. No to się odkochał, bo po co ma byc z kims takim co go nie chce. A teraz tobie sie odmieniło i oskarżasz go o to, ze on już nie chce byc z tobą? Dziecko - dorośnij.

Gość PanPo30.....
"chciałam, żeby mu zależało na siłę, bo niby chciał, ale mało o tym mówił i zepsuło się to...ale taka prawda, że jakby chciał to mimo tego chciałaby to naprawić i próbowałby" ja pierdole,takiej dawki kobiecego, pseudo logicznego paplania dawno nie czytałem.

Gość hjlkjh; ;b ;ui;
A ilu tych facetów było ? Piszesz znowu mnie zranił. Może jeden . I kolejny raz rani Cię ten sam ?

Gość trrrrt
mi zależało od początku, tylko chcialam troche czulosci ciepla, on za bardzo nie umial tego okazywac to pytalam ciagle czy zalezy, bylo zle mowilam, ze nie chce zeby sie nie odzywal, to na drugi dzien pisal, ze nie moze wytrrzymac, ze teskni, ze to, ze tamto,a teraz bardziej naciskalam, ciagle sie klocilismy, mial do mnie przyjechac olal sobie i powiedzial, ze nigdy mnie nie pokocha, ze odezwie sie za jakis czas

Gość trrrrt
ale za jakis czas nie bedzie po co, albo sie naprawia od razu, albo sie zamyka drzwi

Gość trrrrt
chyba trzeba olać chuja niech się buja...ja pocierpię dzień dwa i będę zapominać