Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota03--79

w czym na komunię

Polecane posty

Gość dorota03--79
dziękuje

Gość madagaskar_
a tak serio serio... to jak juz pisalam bbuty zajebiste - ale sukienka...heh...lubie ta firme, ale te falbanki na bioderkach mnie strasznie denerwuja w takich sukienkach - psuja caly efekt elegancji moim zdaniem

Gość dorota03--79
nio śliczna ta co wysłałaś link. ta czerwona nie ma falbanek ale takie klapeczki niby kieszonki.:) gorzej z ta udka na dekoldzie ciezko ją ułozyc.

Gość dorota03--79
a co myslisz o jakiś dodatkach?

Gość madagaskar_
do tej Twojej czerwonej? czy do którejś z tych co pokazalam?

Gość dorota03--79
do mojej czerwonej i twojej tej drugiej!

Gość madagaskar_
jesli do tej zlotej z sOlivera - zostalabym przy zlotej lancuszkowej bransoletce i obraczce (?) ;) bo plastikowych - masywnych nie polece na taka okazje ;) a jesli ta czerwona z simple to lancuszek zloty z jakas mala zawieszka/medalikiem + bransoletka i delikatne kolczyki do kompletu. mysle ze nie ma co sie "przeladowywac" bo straci efekt :)

Gość dorota03--79
tez tak myslałam. dzieki śliczne .biorę się do robotki.pozdrawiam serdecznie

Do autorki - Buty świetne! Naprawdę bardzo mi się podobają. Sukienka również. Rzadko się zdarza, że ktoś tu na kafeterii ma tak dobry gust. Wg mnie elegancko, z klasą i modnie. Ja bym się nie zastanawiała tylko brała cały zestaw. A co do propozycji sukienek z firmy S Olivier - wg mnie nieciekawe. Tzn nie jest źle ale zestaw autorki moim zdaniem o wiele lepszy. Wręcz idealny:)

Gość dorota03--79
dziękuje blue.buciki mam juz w domku. zamówiłam przez strone Zary i o wiele tańsze.Sukienke zamówiłam.Pozdrawiam

Faktycznie na stronie Zary są dużo tańsze. Sama bym się skusiła ale mam już za dużo butów na obcasie a noszę je tylko od święta bo i tak jestem wysoka:) W takim razie autorce gratuluję dobrego gustu i świetnego wyboru. Na pewno zestaw będzie się świetnie prezentować. Powodzenia! :)