Dopa Maryna 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 otoz od ponad miesiaca pracuje na kontrakcie w pewnej firmie w ktorej wczesniej pracowalam przez agencje wciaz nie moge doprosic sie o swoje p 45 chociaz dzwonie i pisze smsy zero odzewu z tamtej strony a ja musze to miec jak najszybciej bo mi odciagaja ponad 3 stowy podatku teraz....jak to mozna wymusic ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ex-D.Bill 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 smsy? niepowazna jestes - pismo wyslij z potwierdzeniem odbioru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dopa Maryna 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 o co Ci chodzi-skoro koles z agencji potrafil mi w srodku nocy pisac ze rano mam nie przychodzic do pracy,to robie to samo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ex-D.Bill 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 no to rób tak dalej i płacz na forum, że czegoś nie możesz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skontaktuj sie z revenue Napisano Kwiecień 12, 2012 i powiedz jaka masz sytuacje, oni powinni ponaglic agencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach