Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

do palących

Polecane posty

Gość wrózka pierdula
wyobrazam sobie jak smierdzicie:)

dla mnie i małżonki mej teżto rytuał był ale nie kopcimy od nowego roku. Nigdy już nie tknę tego świństwa

Gość ja.cie.kurna.nie.moge
A co, myślisz że nie śmierdzi od ciebie gdy palisz na dworze? Od palacza zawsze śmierdzi, ale on tego nie czuje.

jesli ktos jest niechluj to i bez palenia od niego śmierdzai :O jesli o siebie dba to uwierz ze da sie z tym cos zrobic :P

Gość ja.cie.kurna.nie.moge
A co się niby da zrobić? Możesz dbać o siebie maksymalnie, myć się co chwila, myć zęby 10 razy dziennie, a i tak niepalący od razu wyczuje Twój smród. Poza tym ciuchy strasznie śmierdzą. Generalnie wiem coś o tym, bo sam parę ładnych lat kopciłem.

Gość wrózka pierdula
tak tak grunt to sobie wmawiac ze sie pachnie:)

Gość u kerwa
to jeden z najgorszych smrodów w naszym otoczeniu. u mnie łapie się w połowie pierwszej dziesiątki: 1. smród niemytego ciała - jak u bezdomnych 2. padlina 3. obce gówno 4. wyziewy z kanalizy 5. odór z ryja przy popsutych zębach 6. odór dymu papierosowego 7. popsute żarcie 8. smród człowieka na kacu 9. smród potu - nie mylić z brudem, bo chodzi o normalny pot przy wysiłku (różnie to bywa - u niektórych pot jest tak ohydny, że łapie się w I trójce)

spoknie , nie mówię ze gówno pachnie fiołkami ale ze można ten zapach troche neutralizować :P

dobrze że oboje pala.A teraz zakładając że Ona pali On nie.To jak się czuje ten On? jakby z facetem się całował :D Normalne SZOKE !!

Gość u kerwa
sorki FiFka007 nie było mim zamiarem wywoływać u Ciebie odruchu wymiotnego :) a nawiasem mówiąc smród pawia też jest mocny

Gość nie paleeeeeee
duch nie wiem czy dla wszystkich szok, ja nie pale ale moja tak i lubie zapach jej ciala, jej perfum zmieszany z dymem papierosowym

Gość hujogniot
duchu z własnego doświadczenia to mówię do dupy uczucie i to w złym słowa znaczeniu całować palacza i to w zasadzie nie o sam smród chodzi tylko o smak .... a może to od smrodu taki posmak sam już nie wiem, bo to było ładnych parę latek temu nazad :) jednak do dziś pamiętam, że mimo podniecenia drugą osobą ryja mi wykręcało przy pocałunkach

zawsze można nie palic jak sie spotykasz z osoba nie palaca w jej towarzystwie i z ryja nie będzie jebało :P proste

zawsze mówiłem że to durny nalłóg jest, truć się i jeszcze za to płacić, ale wreszcie udało się rzucić. Co innego zioło przykurzyć raz kiedyś hehe :D