Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miax3

Cholera !!!

Polecane posty

Cholera nie mam pojecia co mozna kupic na komunie 8latkowi ? ( chlopak ) do tego jest taki malutki ze wyglada na 5-6 lat :( jakies pomysly?

Gość powiem i ja ........
to jak wygląda chłopiec nie ma tutaj znaczenia :) najlepiej by było porozmawiać z rodzicami dziecka jeśli nie masz pojęcia czym chłopiec się interesuje co by mu sprawiło radość....zawsze jeśli pomysłu nie będzie można dać kasę i pamiątkę ale dla mnie to nie prezent

z rodzicami dziecka nie rozmawiam... to znaczy jego rodzice sie rozstali i dzieckiem zajmuje sie matka ( czego w sumie nie mozna powiedziec ' zajmowaniem ' ) kasy nie dam bo jego matka wszystko mu zabierze . ;/ niestety ale taka sytuacja straszna jest, dlatego ojciec dziecko walczy o to by dziecko bylo z nim :) a nie z matka :) kurde ale nie mam pojecia co kupic . Myslalam ze moze o konsoli Wii ? by sobie gral :) http://allegro.pl/listing/product.php?buy=4&change_view=1&distance=1&listing_interval=7&listing_sel=2&offer_type=1&postcode_enabled=0&product=NmE4MR8TFAxSQwIEXQFXVwVNGlgQbg0BFFsITGQxZGU%3D&sg=0&state=0&string=wii co o tym sadzicie ?