Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabi 2597

bebiko czy bebilon

Polecane posty

Gość Gabi 2597

Witam :) Moja córeczka ma prawie 5 miesiecy do tej pory karmiłam ja swoim mlekiem, ale ostatnio mam go bardzo mało. i niestety jest mi potrzebne mleko modifikowane, i zastanawiam sie jakie jest najlepsze. Błagam pomóżcie mi.

Gość Gabi 2597
przepraszam mała pomyłka, moja coreczka ma prawie 6 miesiecy, brakuje jej 2 tygodni... jestem załamana ze wzgledu na to, ze nie moge jej karmic :( mi nie chodzi o cene to nie gra roli, tylko o to, zeby było jak najlepsze mleko.

Gość miniakahjghfj
jak sie pytałam o to samo pediatry mojego dziecka- to mi prosto odpowiedziała- TO NIE MA ZNACZENIA, każde z tych mlek jest dla dzieci, takie same składy ma praktycznie, jeśli dziecko nie ma jakiś problemów alergicznych to wybierz mleko, które masz w sklepie pod nosem (żebyś nie musiała jeździć na drugi koniec miasta), i takie, które nie obciąży cię finansowo. moja córka była na nan (13,99 w biedronce). wcześniej próbowałam z bebiko, ale sie strasznie pieni podczas mieszania i samego picia przez dziecko- wiec zrezygnowaliśmy z niego

Gość jhajdh
Najlepszy jest Enfamil ale drogi. Córka na pierwszym była na Enfamilu a na drugim na Bebiku.

Gość tikal
najlepsze jest Enfamil, moj syn pierwsze 6 m-cy byl tylko na mleku mamy 6-13 m-cy na mieszanym (mleko mamy + Enfamil) a teraz bedzie juz tylko na Enfamilu

moja corka na poczatku pila enfamil ale miala zaparcia zmienilismy na bebilon bylo troche lepiej ale bez rewelacji.dla nas najlepsze mleko to hiip bio combiotc nie ma zaparc kolek.polecam wlasnie to mleczko

Gość Lovi buteleczka
bebiko nie uczula ;/ kto takie glupoty pisze te same podrobki nany itd a nie bebiko to odpowiednik bebilonu