Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyna Stolarczyk

MIał ktoś leczenie kanalowe?

Polecane posty

Ja mam pierwszy raz w zyciu. Ponad tydzien temu stamatolog zatrul mi siodemke i powiedzial ze moze 2 dni pobolec, ale boli juz 10 dni. 3 razy dziennie biore ketonal.... Czy to normalne. Bol jest okropny, zeby bola od 4, a sa zdrowe. Juz nie mam sily od tych lekow przeciwbolowych, a kolejna wizyte mam w poniedzialek

Gość Paulinaaaaaaaaaaaa
ja miałam i nic mnie nie bolało . podobno jesli jest naprawde dobre znieczulenie nie ma prawa bolec. i miałam znieczulone ,zatrute i wyciagnięte wszytsko za jednym razem

Gość maIami24
ale masz sponsora (patrz fotka) :D

Gość właśnie jestem w trakcie
wczoraj zatruta 7...istna tragedia...meczyłam się od 11 do dzisiejszego poranka, już po ścianach chodziłam...na szczscie od rana ból jest duzo mniejszy, mi babaeczka powiedziała że jeśli ból będzie utrzymywał się dłuzej niż 3 dni to zeby dzwonic to cos poradzimy...wiec radze sie skontaktowac z lekarzem bo to u ciebie juz za dlugo trwa

Jakiego sponsora? To znieczulenie przy leczeniu bylo i to bardzo dobre, ale po 2-3 godzinach piscilo i a bol nie daje mi zyc. Mialam wlozona jakas trutke i w pobniedzialek ide na kanal, ale nie wiem czy ten ciagly bol jest normalny. Nawet prawie nie jem, bo boje sie ze mi znow ruszy bol....

Gość Paulinaaaaaaaaaaaa
mnie wyciagneła nerw i miazge przy znieczuleniu i po jednym zatruciu żeby mnie potem nie bolało i tak jest lepiej nic nie czułam

Gość właśnie jestem w trakcie
no to wlaśnie to samo miałam wczoraj...ból całej szczęki :/ nawet jedynki mnie bolały...zmusiłam się tylo do jedzenia kisielu, żeby tylko nic nie gryźć...radze na prawdę zadzwonić do lekarza, szkoda żoładka i wątroby...

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Justyna, jesteś? :) Jaką Ty masz skórę piękną, nawet na plecach jak Ty to robisz, że jest tak dobrze nawilżona?

W pielegnacji ciala jestem leniwa.... Nie uzywam zadnych balsamów... Codziennie pod prysznicem szoruje cialo szczatką z wlosia naturalnego, a po prysznicu na mopkra skore wmasowuje oliwkę Hipp... Wsio ryba. Nic wiecej. A i raz na dwa tyg. robie peeling z fusów kawy:)

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
A jak smarujesz plecy oliwką? Bo plecy też masz idealnie nawilżone, ja to się zawsze wyginam, ale nie umiem sobie nasmarowac całych pleców. :P :P :P

Gość no to że
tak boli tyle dni to jest nienormalne jesteś uczulona na ten środek idż jak najszybciej do dentysty,a jak nie to po prostu fleczer wydłub i lekarstwo to przestanie cię zaraz boleć , a i tak ząb jest już zatruty

Gość a ja miałam teraz
zatruwane obie jedynki bołąło jak jasna cholera po 14 dni na kazdą Po wyjeciu miazgi i wypełnieniu kanałow jeszcze z 3-4 dni zęby pobolewały, za to teraz jest idealnie. Przeżjesz;)

Gość a ja miałam teraz
Nic nie wydłubuj!!!!!!!!!! Nie słuichaj tych kretynów, jesli naprawde nie mzoesz wytrzymać to idż do dentysty, sama nic nie kombinuj. Po prostu niekótrych boli, niekórych nie. Ja sie wycierpiłam strasznie, ale zeby mam wyleczone prawidłowo, miałąm co wizytę robione rentgeny wiec to nieprawda ze jak boli to sie dzieje coś złego.

Gość kicakicia kicia
Mnie też bołał zatruty ząb i tu na kafe własnie ktos mądry doradził żeby wydłubac fleczer, bo w zebie jest powietrze które rozsadza i dlatego mnie tak boli. No to wydłubałam. Ból ani troche nie zelżał, rano poszłąm do mojego dentysty. Facet złapał sie za głowę i odetchnął z ulga ze przyszłam bo po takim wydłubaniu mogł sie zrobić stan zapalny i mogłam nawet stracić zeba. POtwierdzam, zeby nie słuchąc kafeterynych "medyków". Po tym jak mi znów założył truciznę zab bolał mnie jeszcze tydzień....

Gość ggrewgrgr
widocznie nie cały żab sie zatruł i musisz mieć jeszcze raz zatruwany, idź prędko. z bólem się idzie bez kolejki przecież!

Boje sie troche bo naczytalam sie o jakims zakazeniu, ktore robi sie pod plombami i opatrunkami i to powoduje bol, ale mial pojawic sie nieprzyjemny zapach z ust i zaczerwienienie dziasla, a u mnie ani mnie ma brzydkiego zapachu ani dziasła nie sa zaczerwienione.... Tego bolu na zywca nie przyjmuje, a po tylu dniach brania lekow przeciwbolowych sama zaczynam sie zle i slabo czuc

Gość a ja miałam teraz
Gdyby ci sie zrobił stan zapalny na pewno bys zauważyła Jesli to silny pulsujący ból, to tak własnie "umiera" miazga.... Ja leciałąm na ketonalu Duo 12 dni i jeszcze czasem poprawiałam jakims innym środkiem, a jak nagryzłam na ten ząb to widziałam samego boga w niebie;)

Gość ggrewgrgr
chodzi Ci pewnie o zgorzel, moja córka to miała ale w zdrowym zębie. po prostu w środku się psuł. Aco do tego bólu to Ci mówię raz jeszcze, ząb się nie zatruł cały!!! ja też tak miałam, tzn. mnie prawie nie bolało ale przy kręceniu w tych kanałach potwornie zaczęło a nie powinno i lekarz powiedział że nie zatruł się cały i zamiast już leczyć musiał jeszcze drugi raz zatruwać. Idź do lekarza to ci dotruje i bedzie spokój