Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2121

Jesli mozecie pomozcie.

Polecane posty

Dziecko drogie,Ty nie dojrzałaś żeby zostać matką...skoro brałaś tabletki ANTYKONCEPCYJNE,przeczytaj może w google co znaczy ten wyraz,a teraz piszesz,że chciałabyś być w ciaży...OMG

Gość kasia:).
nie zebym chciala tylko jesli bym zaszla no to przezciez plakac bym nie plakala kolejna dziwna baba sie znalazla ja pytam i poprosze o odpowiedz a nie te wasze wywody.

moze ktos zajrzy i podpowie. w trakcie przyjmowania drugiego opakowania tabletek daylette nie przyjelam 19 tabletki (wyjechalam na weekend i nie zabralam ze soba blistra). Postąpiłam wiec zgodnie z opisem w ulotce,to jest przestalam przyjmowac tabletki z substancja czynna i przeszlam bezposrednio do tabletek placebo. Więc pominęłam tą 19 tabletkę w sobotę,w niedziele i poniedziałek przyjelam tabletke placebo, a we wtorek (dzisiaj) rozpoczelam nowe opakowanie (zgodnie z ulotką "jeśli chce się rozpocząć nowe opakowanie tego samego dnia co zwykle,tabletki placebo mozna przyjmowac krócej, a ochrona przed ciaza zostanie zachowana") wiec zastanawia mnie kiedy powinno wystapic krwawienie? W przypadku pierwszego opakowania, krwawienie wystąpilo u mnie dopiero przy 4 (ostatniej) tabletce placeboo. a teraz w sobote pominelam tabletke, w niedziele i poniedzialek wzielam placebo,we wtorek krwawienia jeszcze nie bylo ale rozpoczelam nowe opakowanie i tu sie pojawia moje pytanie,czy krwawienie powinno wystąpic jeszcze teraz nawet po rozpoczeciu nowego opakowania,czy dopiero po 24 tabletkach?

Nikt nie zgadnie. Może wystąpić, ale może też zdarzyć się tak, że przyjęcie tabletki z nowego opakowania zahamuje to krwawienie i wówczas pojawi się dopiero przy tabletkach placebo z tego rozpoczętego dzisiaj opakowania.

cos mnie brzuch pobolewa to moze jednak bedzie:p ale dzieki za odpowiedz