Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kefir_i_szczypiorek_pycha

Kokieteria. Lubisz czy nie? I co to jest?

Polecane posty

Cześć, Zastanawiam się, ile mam w sobie cech "Kokietki". Nie wiem. Dlatego pomyślałam, ze Wasze odpowiedzi mogą być pomocne... Za wszystkie - z góry -> dzięki. __________________________ pytania: KOKIETERIA: 1/ czym jest ? jakie to jest zachowanie wg Was ? 2/ w jaki sposób zachowuje się Ktoś, kto - > „kokietuje ? (co robi? Jak się zachowuje w konkretnych sytuacjach?) 3/ czy lubisz być „kokietowany/a - ? czy to jest dla Ciebie miłe „być kokietowanym/ą? 4/ w jaki sposób (pytam o zachowania) kokietują Kobiety? (jak się zachowują?) 5/ w jaki sposób (pytam o zachowania) kokietują Mężczyżni ? (jak się zachowują?) 6/ kto częściej, wg Ciebie, kokietuje - ? (jeśli kobiety napisz - „K; jeśli mężczyżni - użyj „M, jeśli pół na pół umówmy się na znak „KM, ok.? :) dzięki :) ) Jeśli chcesz mówić i mówić "konkretnie" , przed (swoją) wypowiedzią wybierz/wstaw - proszę - konkretną cyfrę. A potem -> pisz.. Będzie wiadomo na jaki temat mówisz/do czego się odnosisz.... Dzięki :) i -> słucham ! - :D _______________________________

Gość ewentualnie zyje
nie sluchaj bo nic nie powiem obys tylko nie została stara kokoka :classic_cool:

Gość ewentualnie zyje
no nie wiem ale dobrze ze w nas wierzysz :classic_cool: to mnie uskrzydla

@ ewentualnie zyje 14:15 napisał: "(...) nie sluchaj bo nic nie powiem (...)" @ zawsze szczery 14:17 napisłał: " o k**wa " Chłopcy/Panowie - Wiem, że temat prosty nie jest. Jednak wierzę, że stac Was na więcej. /Mylę się?/ _________________