Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belka732

Kupujecie swoim dzieciom PIELUCHY JEDNEJ MARKI czy różne, np. z uwagi na promocy

Polecane posty

Gość belka732

jną cenę kupujecie te, które akurat są w promocji?

ja kupuję takie, które są aktualnie w promocji, jak nie ma żadnych tanich to kupuję Dada z biedronki- są ok. Fajna stronka- promobaby.pl - tam mozna szukac promocji

Gość yyyhmyyy
Dady z Biedronki są ok i tanie, podobnie Toujiurs z Lidla.

Gość yyyhmyyy
Toujours miało być.

Gość Maggie B
Zawsze kupuje te same. Dobrze sie sprawdzaja, wiec nie widze potrzeby zeby szukac innych.

Gość yyyhmyyy
Ja tez kupowałam Dady, dopóki nie kupiłam Toujours, jak widać czasem warto coś nowego spróbować. Jak nie masz porównania, to tak naprawdę nie wiesz co lepsze. To logiczne.

Gość belka732
A te z Lidla do jakich pieluszek firmowych można porównać?

Gość yyyhmyyy
Te z Lidla Toujours są niemal jak Dady, ale wg. mnie bardziej miękkie i bardziej chłonne,. po prostu są super, czyli jak Dady, ale przewyższają je jakością.

Gość belka732
A te Dady to do jakich firmowych można przyrównać? Bo te z Biedronki też na pewno na jakichś firmówkach są wzorowane

Gość yyyhmyyy
Aha, nie używałaś Dad, no to nie wiem do jakich je mozna przyrownac, moze ktos inny sie wypowie.

Gość Żeberko
A co to za różnica z jakiej firmy. Często je zmieniać i tyłek dziecku smarować!

Gość Nie jeździj codziennie na
Odkąd odkryłam wielorazówki zapomniałam co to chodzenie za pieluchami. Polecam każdemu. Oszczędza się do 2000 zł. A przy kolejnych dzieciach to już w ogóle kupę kasy. A wygodne to jak jednorazówki.

Gość hm,,....
ja probowalam happy bella,huggies,dady i pampersów.najlepsze okazaly sie pampersy.kupuje je bez wzgledu czy sa w promocji czy nie.

Gość trochę drogie te pampersy
w rosmanie sa po 64 zł! masakra:O

Ja mieszkam w UK i tu ceny Pampesow sa bardzo przystepne, wiekszosc mam uzywa wlasnie Pampersow lub Huggiesow. Ceny w Polsce sa czasami powalajace, utrzymanie dziecka musi byc dosc drogie. Za kilka tygodni wybieramy sie z mala pierwszy raz do Polski i chyba zapas pieluszek zabiore ze soba. Nie oplaca sie kupowac na miejscu.

Gość ja też wydaję dużo na synka
Ja najbardziej lubię białe pampersy, ale wiadomo - drogie. Dady są ok, lidlowe toujoury uczuliły synka. W szpitalu były bella, a na samym początku mielismy huggiesy ale ich już wiecej nie kupię. Raczej staram się wypatrzyć promocję, wtedy kupuję wiekszy zapas. Ostatnio hitem są pieluchomajtki pampersow, szkoda, że ponad zeta za sztukę :o

Gość matka wariatka :D
kupujemy pampersy baby dry praktycznie od urodzenia, jak jest promocja to active fit bo sa duuuuzo ciensze ale tez drozsze nie stosuje za to kremow do pupy ani pudrow, w ogole niczego wiec moge powiedziec ze to co zaoszczedze na kosmetykach dla dziecka wydaje na lepszce pieluchy :)

Gość karolinka...mała
My to tak różnie-albo pampersy różne rodzaje,albo huggiesy. Zależy co jest akurat w promocji. Ostatnio w tesco huggiesy były po 25zł 44 sztuki,a pampersy pomarańczowe po 31zł-50sztuk.

Gość bvrc4ewwwwwwww
A ja kupuje zazwyczaj Pampersy ale te w pomaranczowym opakowaniu kosztują troche mniej ale za to slicznie pachną oliwka dla dzieci i sa chlonne :)