Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belka732

Do jakich FIRMOWYCH pieluszek można porównać pieluchy z ROSSMANNA?

Polecane posty

Gość belka732

Czy któraś z Was kupuje te pieluchy swojemu dziecku i jest z nich zadowolona na tyle, że kupuje tylko te i żadne inne?

Gość rty3q5yq
przetestowałam wszystkie pieluchy, te z rossmana nam nie spasowały, i huggies też nie. Dada z biedronki są dobre i tanie.

Gość Ja mam 25 lat i kończę
Ja kupowałam ale tak od momentu jak mały miał półtora roku do dwóch lat jak zaczął robić na nocnik.Już co prawda zapomniałam co to pampersy ale pamiętam że były bardzo podobne do prawdziwych PAMPERSÓW.

Gość Ja mam 25 lat i kończę
Dla mnie dada były tragiczne w skutkach.Kupiłam jedną paczkę i wyrzuciłam bo przy 4 pampersie pupa była cała w ranach.

Gość Nie jeździj codziennie na
Do Pampersów, tyle że są trochę bardziej sztywne. Ale to ten sam producent. Procter&Gamble.

Gość ja synkowi zawsze kupowałam
Huggies Superflex i też podkusiło mnie raz by spróbować tych chwalonych wtedy tutaj fioletowych z Tesco efekt był taki jaki opisuje "Ja mam 25 lat i kończę":O wypieprzyłam całe opakowanie:O i już więcej nie eksperymentowałam na własnym dziecku

Gość yyyhmyyy
Nie ma takich pieluch które są na pewno dobre dla każdego malucha. Mój jak najbardziej ma ładną pupę po pieluchach Dada, a koleżanki dziecko powyżej nie. Babydream z Rossmana chwali moja kolezanka, a moje dziecko ma po nich jakas wysypke na pupie.

Gość Nie jeździj codziennie na
Z Tesco dobre są zielone, a nie fioletowe.

Gość Homolokacja
Babydream używalam tylko gdy dziecko zabrudzilo w krótkim czasie 2 kolejne Pampersy - na chwilę, kiedy szkoda mi było założyć firmowej. Nie ryzykowalam odparzeń.