Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28latkaaa

Jestem nieudacznicą i życie mi nie wyszło... przegrałam po prostu.

Polecane posty

Gość 28latkaaa

Mam 28 lat, nie mam stałej pracy, dorabiam sobie i jakoś udaje mi się łączyć koniec z końcem. Wszyscy znajomi mają pracę, robią karierę, kupują mieszkania, tworzą związki. A ja czuję się do niczego, i nawet tak na mnie wszyscy patrzą jak na osobę, której nie wyszło w życiu. W sumie tak jest...Nie mam pracy na stałe, nawet nie wiem co bym chciała robić. Nie mam przyjaciół, znajomych owszem mam takich żeby wyjść w weekend i na tym koniec. Jestem nudna, beznadziejna i nie mam o czym rozmawiać z ludźmi. Nie spotykam się z nikim, mój jeden związek się zakończył bo facet stwierdził, że nie wiem co bym chciała robić w życiu w tym wieku i nawet nie ma o czym ze mną porozmawiać(to prawda). Jestem beznadziejna, żyje z tygodnia na tydzień, żadnych planów, potrafię przez 3 dni jak mam wolne siedzieć w pokoju i oglądać filmy/seriale i z nikim nie rozmawiać. Kiedyś byłam zupełnie inna, wesoła, miałam ochotę spotykać się z ludźmi. Teraz jestem beznadziejna, nie mam pracy, planów na przyszłość ani żadnych zainteresowań. Odechciewa mi się wszystkiego. Moi rodzice pytają co mam zamiar zrobić ze swoim życiem a ja nie wiem. Wszyscy mają mnie za nieudacznika życiowego i ja już też tak siebie postrzegam. Już nawet nie szukam pracy bo i tak wiem ze mnie nikt nie zatrudni-baba ok 30 bez doświadczenia. Nic mi się nie chce. Nie wiem co mam zrobić ze swoim życiem? Jak zacząć jakąś zmianę? Jest mi wstyd przed znajomymi i nieznajomymi tego ile mam lat i jak wygląda moje życie. Nie mam motywacji do niczego. Uważam, że nie zainteresuję moją osobą nikogo. Nic mi się nie chce i uważam, że już mnie nie czeka nic w życiu. Zmarnowałam moje życie.

Gość sdadsae
kazdy marnuje swoje zuycie .. I kazdy musi umrzec ..

Gość co najwyżej zasłużył
nie Ty pierwsza zmarnowałaś życie nie łam się, załóż czarny nick i żyj dalej

Gość nie pamiętam
Jesteś chociaż ładna? :)

Gość a podłoga jest pochyła
I feel down too :(

Gość każdy wie co chce
tylko czasami sie nie przyznaje

Gość PRAWICZEK_26
a ja jestem prawiczkiem i mam tak samo jak ty.

Gość Jeszcze z 20 lat temu
Prawie każdy chłop i prawie każda baba zakładali sobie swój prywatny sex shop we wlasnej chałupie i żyli szarym,przeciętnym życiem takim jakie ono jest.Dzisiaj wszyscy rozmyślają nad nie wiadomo czym,uzewnętrzniają swoje emocje,bóle jakieś wewnętrzne przeżywają i uzewnętrzniają.Straszne to jest,od samego czytania można depresji dostać.Zastanówcie się ludzie zanim jakieś dziecko zrobicie,żebyście go w psychiatryku nie odwiedzali.

Same cierpienia Młodego Wertera wokół.Cierpienia Młodego Pojeba,to powinna być lektura obowiązkowa.

to będzie bestseller

Gość cierpienia młodego pojeba
hahhaa zajebiste :D :D :D

Gość odświerzam temat
ty wyzej jestes cynikiem, jak nie masz problemow z psychiką to nie zrozumiesz osob z problemami, autorko wątku powiem ci ze mnostwo ludzi zastanawia sie po co życ, jak żyć na codzien, co robic ze swoim zyciem, co robic w codziennnym zyciu, czym sie zająć, gdzie wyjsc z domu jesli nie ma sie znajomych etc

Gość hmmmmmmmmmfffff
ale JAKĄŚ pracę masz, inni nawet takiej nie mają