Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julita28

Imię dla dziecka

Polecane posty

Gość każdy w swoim tempie....
piszesz że nie chcesz imienia oklepanego ale niestety Natan jest oklepane moje 2 koleżanki maja synów o imieniu Natan chociaż jak dla mnie i Jonasz i Eliasz to straszne imiona ale twoja sprawa. Natan też tragedia jak Brajan , Brendon itp co ludzie maja w głowach nazywając tak dzieci na siłę byle nie polskie.

Gość jeżeli lubisz klimaty
biblijne, to polecam Sara, Hagar, Miriam, Jael, Rachela, Debora, Dalila, Rut, Batszeba, Chulda, Estera, Judyta. Myślę, ze dzieci będą ci kiedyś wdzięczne za "wspaniałe" imiona. Serio chciałabyś się nazywać Eliasz? :D

Gość Annaagatika
Maksymilian a dla dziewczynki Sara ,co Ty na to ?

Gość Julita28
Ja np nie miałabym żalu do rodziców jakby nazwali mnie Eliasz. A co myslicie o imieniu Samanta? Maksymilan to mój sasiad więc odpada. Hm ale Sara ładne...tylko pies moich rodziców tak sie wabi. No ale teraz duzo jest imion, które noszą psy.;)

Gość Julita28
Hm naprawdę nie wiem co z tym imieniem...Maksymilan to mój sąsiad wiec odpada. A co myslicie o Samancie? Sara też jest ładne;) tylko pies moich rodziców tak sie wabi, ale teraz tak jest, że psy noszą ludzkie imiona;) Hm a moze Tymon? Tycjan? Mój mąz ma imie na T, a ja Na J . Jedno dziecko jest na J, a teraz chciałam na T ale nie ma za bardzo tych imion na T. Dla dziewczynki moze Tola?

Gość Fiolkaa28
Tymon ladnie, Samanta raczej nie, juz lepsza Laura albo Kornelia.

Gość Julita28
Hehe tak sie składa,ze Laura i Kornelia tez biorę pod uwagę;)

Gość chyba cie pojebalooo
skoro mały ma rok a ty za 2 miesiace rodzisz to cie uż 5 miesiecy po porodzie zlapał :) i to skutecznie :) powodzenia :)

Gość Julita28
Hehe powyzsza wypowiedż jest dobra!!! No ale to moja decyzja!!!!!!ja bardzo chciałam od razu zajsc w ciąże i sie udało!!!!!!!!!!!!!heheh

Gość Anmarii88
Ja też za 2 miechy rodzę, tyle, że córcię:) Mąż uznał, że to będzie Blanka. Nie znam innej Blani, więc zgadzam się absolutnie, a nie jest to jakieś wybitnie wymyślne (Pamela, Vanessa itp.) Muszę go jeszcze przekabacić na drugię imię po moim tatusiu :) Józefina:) Ale to już czysta moja fantazja:)

Gość ipocotebluzgi
Anmarii..pięknie i Blanka i Józefina ...cudne imiona:D

Gość Anmarii88
Był pomysł z Michaliną, ale mąż (Michał) z wrodzonej skromności zaprotestował :]

Józefina to piękne imię,Sara to pies moich sąsiadów,niestety:-/ a co myślisz o imionach takich jak Kasandra i Gniewomir?P.S Jonasz to moje ulubione imię męskie:-)

Gość Anmarii88
U nas, jeśli miałby być syn byłby DAWID. Też biblijne i zarazem klasyczne:)

Gość Anmarii88
Znam jedną Delfinkę... Sztab przedszkolanek by nad nią nie zapanował:)

Gość elis22
Mam córkę Laurę a synek to Ksawery;)

Gość Julita28
Hm no Blanka tez mi sie podoba. Wiec sama nie wiem. No a Jowita to będzie mylic sie z moim imieniem Julita prawda? No ale niby na 100% ma byc chlopak sie zdarzaja prawda?mimo ze miałam robione 3D. Muszę wybrac pomiędzy tymi imionami: Eliasz, Samuel, Tymon, Natan. Proszę o wypowiedzi co do tych imion i propozycje swoich typów ale takie nie oklepane;)jak Marek, Krzyś itd. A w razie jak bedzie dziewczynka to chyba Laura:)

Gość gość
Moj syn ma na imie Eliasz I jestem dumna ze ma tak malo oklepane imie!!!

Gość gość
Tez mi się podoba Eliasz ;)