Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukman

dziekuję ci królow brytyjska Elżbieto

Polecane posty

Gość ukman
dziekuej ci za to ze nie musze pitu skladac tylko sami pamietaja ile maja mi podatku oddac - ze czekam te dwa miesiace ale czek dostaje samoczynnie i za to ze jak jestem self emplyed mam niskie oplaty na ubezpieczenia i podatki ze nie musze sie o to martwic prawie wcale

Gość jatakajajedyna
Dodałabym jeszcze WHSmith w którym spędzam całe godziny :) za metro Londyńskie też dziękuję :) Camden Town, Tower Bridge... mogłabym wymieniać i wymieniać...

Gość krysiamisiaha
a ja ci powiem WYPIERDALAJ. jak ci tam tak dobrze to se gadaj z tamtejszymi, Polska jest obdarta i idzie na dno a my razem z nią, żona zostaje przy meżu a dziwka tylko patrzy na kase i ucieka! nie ma w tobie żadnych wartości ZADNYCH mentalnosc dziwki tylko kasa kasa kasa udław się tą kasą. widać że w życiu miałaś biede i patologię że tak ci na tej kasie i "życiu na poziomie "zależy

Gość jatakajajedyna
Krysiamisiaha widać że masz wysoki poziom...Gratulujemy i mówimy Goodbye you little twat! :)

Gość ukman
dziekue za to ze zapomnialem o takich chamskich wrednych polakach jak niektorzy tu na kfeterii

Gość ukman
dziekuje ci za to ze przyjelas mnie krolow choc mialem tylko 2 tys funtow w portfelu ze w tydz znalazlas mi prace przez urzad pracy i pozwolilas mi tu sciagnac cala moja rodzine i dalas im prace i dom

Gość ukman
dziekuje ze nie ma tu radia maryja i krzyzy pod palacem .i ze jak spadl samolot kiedys a na pewno jakis spadl to sie 2 lata nie zarli o to ile pomnikow i gdzie postawic

Gość ukman
dziekuje za to ze moge vpracowac 30 godz tyg i mam wolny czas dla siebie i rodziny

Gość ukman
i dziekuje ci za to ze moj partner nie musi pracowac tylko zajmuje sie domem i jest wreszcie szczesliwy bi nic mu nie brakuje tak tak dwoch mezczycn tu zyjacych nikogo nie dziwi i moga zyc w zwiazku partnerskim i wszystko im przysluguje jak normalnym malzenstwom

Gość ukman
dziekuje ci za mieszkania z councilu ktore sa o wiele lepsze niz mieszkania na 40 letnie kredyty z wielkiej plyty w polsce

Gość ukman
dziekuje za hmv gdzie film na blu rayu kosztuje grosze