Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan maciej...........

Mam brzydkie nazwisko : Pyton :(

Polecane posty

Gość pan maciej...........

Ile kosztuje zmiana? Robią to bez problemu ? Mogę wybrac jakie chce? dawno temu , w szkolnych czasach znalem chlopaka o nazwisku KUTA , domyslacie sie jak na niego mowili, zupelnie jak w tym filmie psikutas, na domofonie dopisali mu s. A wy macie brzydkie nazwiska? Ze mnie zawsze sie smiali, w szkole,pracy...

Gość Maciek k k
Ja za swoim nie przepadam ;) tyle że jest na końcówkę -ski. Serio masz takie nazwirko ? Wolałbym mieć hitler :O

Gość hagagagagagagbha
zmiana kosztuje chyba 30zl,czekasz miesiąc. Ja tez mam niefajne, jak pewne warzywo :D

Gość krysiamisiahahaha
ja mam Tarapata :O

Gość krysiamisiahahaha
w dodatku rymuje mi sie z imieniem :O

Gość hagagagagagagbha
Tarapata? Kojarzy mi sie z pojemnikami Tupperwer :D A ja? Pani Ogórek, mozna sie załamać

Gość no to że
Tamara?????

Gość krysiamisiahahaha
jedna znajoma lekarka ma na nazwisjko Oue czy jakos tak Ooe Oui bo wyszla za męża z plemienia jakeigos dziwnego i ona pani doktor a on chodzi po domu w samym sznurze koralików :O

Gość uhauha
Ciota to rzeczywiście niefajne nazwisko. U mnie na studiach była dziewczyna, ale nie w mojej grupie, co miała na nazwisko FIUT, ile razy czytałam jej nazwisko na liście, to myślałam że niedowidzę. Co do zmiany nazwisk, to tu masz wszystko na ten temat: http://www.msw.gov.pl/portal/pl/73/4513/Zmiana_imienia_i_nazwiska.html Hehe, a najprościej to wyjdź za mąż, czy ożeń się i przybierz nazwisko współmałżonka, no chyba że Ci się spieszy.

Gość uhauha
Czytałam gdzieś w gazecie, że był pewien prokurator o nazwisku KIEŁBASA i jakby nie licowało to z jego poważnym zawodem, ludzie pod nosem śmiali się i zmienił nazwisko na inne.

Gość trala lalalalalaala
uhauha - to rada nie dla autora, w Polsce faceci nie mogą brać za męża kolegi czy kochanka :D a tak powaznie, to wspolczuje, miałam w szkole koleżanke o nazwisku Kondor , non stop żarty, mowienie po nazwisku, nawet nauczyciel od wfu mowil na nią Kondziu :D moja sąsiadka natomiast ma nazwisko jak firma odziezowa , Fila , imie rownie egzotyczne

Gość helołłłłłłłł
pocałujko tez niezłe:P mialam kolege w szkole sredniej co sie tak nazywal

Gość to ja wam powiem
Miałam okazję rozmawiać z bardzo miłą osoba o nazwisku Kutas...

Gość Ja z kolei chciałabym mieć
kurwa,jak mozna miec nazwisko KUTAS???????????????????? no dramat poprostu.

ja mam Onufrijuk . ukrainsko-rosyjskie :D a moj facet ma Roskosz ;/ i bede Mia Roskosz ;/// hhahaha

Gość to ja wam powiem
A jeszcze mi się przypomniało, w pewnym mieście jest ginekolog z bardzo adekwatnym nazwiskiem do zawodu. Na F.

Gość don bobasek
ja mam na nazwisko Bobasek :p

gdyby ś miał na imię Monty a nazwisko Pthon's, byłoby ciekawie. Monty Python's i jakbys posiadał Latający cyrk, to byłoby super ciekawie.

'' A ja? Pani Ogórek, mozna sie załamać '' mam kolezanke Kasia Ogorek :) i ciocie ktora ma na nazwisko Marchewka :D a moja mama nazywala sie Maciocha :D