Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n cbndfndgn

Mój syn uprawia seks!

Polecane posty

Gość n cbndfndgn

Mam 19letniego syna w klasie maturalnej liceum. Ma on swoją rok młodszą dziewczynę z tej samej szkoły. Są ze sobą już ponad rok. Wyjeżdżam do pracy przed jego wyjściem do szkoły i wczoraj on tam po prostu nie poszedł, za to miał inne zajęcia.. Wróciłam na chwilę do mieszkania z pracy bo zapomniałam kilku potrzebnych dokumentów i usłyszałam z pokoju syna jak uprawiał seks ze swoją dziewczyną. W głowie mi się to nie mieści oczywiście po cichutku wyszłam z domu, a oni chyba nawet nie domyślili się, że tam byłam na chwilę bo byli zbyt zajęci sobą. Jestem skołowana.

Gość monius171
prędzej czy pozniej musialo do tego dojsc... warto porozmawiac z synem o zabezpieczeniu przed ciązą nim bedzie za pozno...

Przestał być malutkim kłębuszkiem futerka... To jest, chłopczykiem. Lepiej mu uświadom rolę antykoncepcji, bo zaraz przyleci z płaczem i ciężarną dziewoją. :)

Gość uhauha
Lepszy dymający syn niż dymana córka, wiem co mówię, hehe, on z brzuchem na pewno nie zostanie. Opieprz go że zamiast iść do szkoły, to bzykał się i tyle. Powiedz wprost, to on wtedy będzie w szoku.

no to raczej normalne ze zaczeli:)i zgadzam sie z wypowiedzia powyzej ze musisz porozmawiac z synem 'bezpiecznym seksie'..i nie ma czym sie stresowac...:)

W sumie w wieku 19 lat w tym wieku to nic zlego. Jest pełnoletni. 70% osób 17 czy tam 1 letnich uprawiało już sex. Gorsze to, że nie poszedł do szkoły tylko został w domu by to zrobić :o

Gość monius171
ojjj nie takie rzeczy sie robilo :p poprostu wtedy zazwyczaj są najlepsze warunki :D poprostu trzeba on tym wszystkim rozmawiac...

Lepszy sex niz narkotyki. Tylko uswiadom go o antykoncepcji. wiem ze mlodzi chlopcy lubia sciemniac partnerkom ze sa uczuleni na gume lub ze w niej nic nie czuja, a pozniej rodza sie niechciane dzieci

Gość jod[][jo
i dobrze ze robia to w domu a nie po katach... jesdt juz dorosly i tyyle L:)

Gość Parapapapa
ahhahaha gosc ma 19 lat... Prosze Pani pociesze Panią, mysle że on uprawiał seks wczesniej niz przed 17 rokiem zycia:) no chyba że jest na tyle niesprytny że dopiero teraz zaczyna, w co wątpie ja miałem 15:)

n cbndfndgn Pełnoletni jest,po co robić z tego aferę :o:P kup mu lepiej zapas gum i zacznij się przyzwyczajać do tego faktu iż wie po co nosi i jak używać :o..

Uczuleni na gumę:D:D:D:D Justyna Stolarczyk uwierzyłaś w to kiedy twój chłopak ci tak wciskał :o??

Gość Taki jeden ziom :P
a sama nie uprawialas?

Gość ewa84565
oj nie meczcie ta prezerwatywa, jaka to przyjemnosc? wyciagnie przed wytryskiem i dramatu nie bedzie, no najzwyzej posciel do prania