Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka1020

2 kreska na teście

Polecane posty

Witam, jestem pierwszy raz. od razu zacznę, pierwszy miesiąc starania o dziecko i już się udało, ostatnia @ 13 marca i do teraz nic, robiłam test i dwukrotnie wyszedł pozytywny, a ja kompletnie nie mam pojęcia co teraz, powiem szczerze, że dla mnie to teraz jakaś ogromna abstrakcja, teraz jak już to 2-gi tydzień, i co dalej? Proszę o poradę.

Gość cccccdd
chyba 4 lub 5 ty:) poczekaj jeszcze z tydzień lub dwa i idź na wizytę tak, żeby można było coś zobaczyć na usg lub usłyszeć serduszko

tak też myślałam, żeby poczekać ten tydzień i w przyszłym się zapiszę, ale cały czas pobolewa mnie podbrzusze jak na @, oczywiście kupiłam sobie kwas foliowy w razie czego, zrezygnowałam z kawy, teraz tylko czekać co będzie...

Gość taki mi się wydaje,,,
kwas foliowy trze było brać już wcześniej jak zaczęłaś starania i teraz też oczywiście bierz

Gość cccccdd
kwas foliowy bierze się im dłużej tym lepiej. więc trzeba było brać. :)

Gość lnmepecvnponc
i co cieszysz sie, czy bardziej jestes wystraszona bo myslalas ze pewnie jeszcze z rok zejdzie zanim sie uda?

Gość RubinowaCzerwień
O kurdę starać się o dziecko i nie być pewnym czy się tego w ogóle chce. To nie zabawka tylko żywe stworzenie. Trzeba było kupić sobie pieska

Gość hola hola rubinowa..
..acha czyli pies to zabawka? Olaboga ...