Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda88

czy to zdrada? Co robic?

Polecane posty

witam was kobietki powiedzcie mi czy jest tu ktoras lub byla w podobnej sytuaci. jestem przeszlo 2lata kocham go i jestem bardzo do niego przywiazana jest wobec mnie w 100% wierny i troskliwy, pomaga mi finansowo i mojej rodzinie bradzo czuje sie przy nim bezpieczna jednak rok tem poznalam chlopaka w ktorym sie zaduzylaam. Pisalismy smsy spotkalismy sie 3 razy i przespalismy sie w czasie kiedy to mialo miejsce zrobilam sobie przerwe z moim obecnym chlopakiem. On to bardzo przezyl ale walczyl o mnie. Teraz od paru dni znowu pisze z tym poznanym rok temu chlopakiem czule smsy itd chcemy sie spotkac. Wmawiam sobie ze nic miedzy nami nie zachodzi ze tylko chce byc adorowana i zeby ktos sie mna interesowal. Jednak zle sie czuje tak zachowujac sie wobec mojego chlopaka Dziewczyny powiedzcie co mam robic? jestem bardzo zmartwiona i brak pomyslu co dalej robic

"jestem przeszlo 2lata kocham go i jestem bardzo do niego przywiazana jest wobec mnie w 100% wierny i troskliwy, pomaga mi finansowo i mojej rodzinie bradzo czuje sie przy nim bezpieczna jednak rok tem poznalam chlopaka w ktorym sie zaduzylaam. Pisalismy smsy spotkalismy sie 3 razy i przespalismy sie w czasie kiedy to mialo miejsce zrobilam sobie przerwe z moim obecnym chlopakiem" o kuuuuuuuuuurwa:D zrobila sobie przerwe z chlopakiem zeby na spokojnie i bez wyrzutów sumienia ruchac sie z innym zaraz jebne:classic_cool: i ten typ ci wybaczyl? no tak w koncu "kochasz go i jestes do niego bardzo przywiązana:classic_cool: pobym nigdy nie zkaochal sie w takiej kobiecie jak ty:D

nie zawsze wie sie co sie spotka ... i nie zaplanujesz tego w kim sie zakochasz... i to praawda z ta przerwa nie chcialam miec wyrzutow sumienia

Gość ehhhss
ja pierdole skąd się takie kobiety biorą.... Mam nadzieję że nie będę miał szczęścia trafić na taką jak ty..

Gość idea zdrady88
moze Ty jeszcze nie wiesz z ktorym chcesz byc? moze powinnas spotkac sie z tym drugim i zobaczyc ktorego wolisz, w koncu kiedy bedziesz wybierac jak juz sie dzieci na swiecie pojawia?

Gość idea zdrady88
kazda kobieta taka jest, ma prawo wyboru BURAKU!!! i napewno juz na taka trafiles tylko jeszcze o tym nie wiesz :P

Gość ehhhss
Pewnie że ma prawo wyboru. Ale zrobić sobie przerwe by się przespać innym no come on... I jeszcze ściemniać że jej na nim zależy. Jakby powiedziała że tego ma gdzieś ale lubi być adorowaną to jeszcze ok - wyrachowana ale przynajmniej nie hipokrytka.

ideea zdrady88 mam wrazenie ze mnie rozumiesz tylko wiesz boje sie tego ze ten drugi nie bedzie chcial stalego zwiasku poza tym bezpiecznie czuje sie w obecnym ale tak jak bym byla nie spelniona ... z cala pewnoscia nie chce nikogo zranic i szkoda mi wspolnego czasu z obecnym chlopakiem

Gość ehhhss
Hehe no i mamy odpowiedź autorka by chciała z tym nowym ale boi się że ten nowy ją wystawi i zostanie na lodzie. Nie chce nikogo ranić - "czytaj nie chce siebie zranic i przypadkiem zostać z niczym"

Gość idea zdrady88
nie chciec siebie zranic to nie grzech! sprobuj z tym drugim, jak bedzie chemia to z nim bedziesz a jak nie wrocisz do tego z opcja "bezpieczenstwa" kobiety tez musza o siebie dbac, nie tylko faceci maja ten przywilej zeby nas zaliczac po pare naraz :))

Gość idea zdrady88
jasne, ze Cie rozumiem, jestem kobieta i zbyt duzo razy patrzalam na zdrady teraz biore zycie we wlasne rece, jesli juz zdradzam nie mam wyrzutow sumienia (na dobra sprawe zdradzam z facetem, ktory tez zdradza - w przyrodzie nic nie ginie) wybaczcie chlopaki - life is brutal!

Gość relanium na delirium
pozdrawiam

Gość idea zdrady88
i co podjęłaś jakąś konstruktywną decyzje?

Gość jagodeczko kochaneczko
jestes jeszcze młoda i niedoświadczona, wiedz więc że faceci nas zaliczają i żeby być krok przed nimi to my musimy ich wcześniej zaliczyć, to my dziewczyny wybieramy ich i odrzucamy kiedy chcemy a oni myślą, że jest odwrotnie - biedactwa :p