Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kendipendi234

uwazam,ze ten stereotyp niestety sie sprawdza pielegniarki po liceum medycznymTO

Polecane posty

Gość kendipendi234

to najczesciej niezbyt rozgarniete osoby,puste,mylace tylko by w zpitalu przed lekarzami paradowac w najkrotszej spodnicy,a zwłazcza te po liceum medycznym,ktore nie były na zadnych studiach,mysla tylko o tym zeby dobrze wygladac o dietach,a nie o pacjentach,moja babcia lezała na oddziale chirurgi i była tak po chamku traktowana zero szacunku dla tarzych,liczyło ie dla nich byle sie wypac na nocce,byle nie miec w nocy nic do roboty i spały na pustych łozkach,a pozniej na nich pacjenci i jak zarazki maja ie nie roznosic,miem twierdzic,ze to najbardziej pusta grupa zawodowa..one ze szpitala obia obie pokaz mody,bo to kiedys najwieksze niunie szly do liceum medycznego

Gość ewrgregeg
zgadzam sie to puste rury

Gość tgreghewgh
racja,moja matka jest po medyku

Gość kendipendi234
czyli,ze jak ktos mi gowno posciera,to moze mnie jak gowno traktowac tak??bo to mi chodziło,pielegniarki traktuja pacjentow jak gowno,przeszkadzaja im paradowac w minowach przed lekarzami

Gość ja jestem po lekarskim
zarabiam 7 kola na reke i jakos zadna przede mna nie paraduje.

Gość spermopijcu!!
Centrum propagandowe Łuna - jesteś bardzo marną kreaturą, od jakiegoś czasu czytam twoje posty i jedyne co można, to się na ciebie wyrzygać...

Gość popieram autoa
znam wiele pielęgniarek - puszczają się na potęgę, inteligencją nie grzeszą... Oczywiście są wyjątki.

Gość kendipendi234
pewnie jest pielegniarka ta luna,jezyk wlasnie taki maja prymitywny

Gość kendipendi234
tak fajne,bo mega puste,a takie faceci robia,wszystkie jakie znam mowia o ruchaniu i seksie i pieniadzach i władzy,a i o wygladzie,nie spotkałem pielegniark ktora interesowala by sie psychologia i filozofia,albo czyms innym niz spa,wellenses itd a to jak napisałas o mnie,ze jetstem najgorszym rodzajem smierdzacego scierwa,no sorry ,ale wskazuje ze pochodzisz z patologii,kto uzywa takiego jezyka??

Gość cxbxdhjj
Zgadzam się z autorem topiku

Gość kendipendi234
czyli juz 5 osob tak mysli!!!:) a tylko łuna ma inne zdanie:)

Gość archimidiwili
Łuna ma matkę pielęgniarkę która go utrzymuje i dlatego tak sra mordą

Gość wefwee
to puste idiotki

Gość asdwadawdw
Nie powinniście tak mówić. A skąd macie pewność,że Was nie spotka wypadek i nie bedziecie przykuci do łózka?Nie wolno tak. Wtedy bedziecie zdani na pielegniarki. Wtedy pan doktor zajrzy do was z łaski, a to pielegniarka bedzie odwalała najgorsza robotę. Szanujcie tą pracę.

Gość wefwee
do asdwadawdw czyli mowcie dobrze o pilegneiarkach bo jak nie to spotka was kara i was zgnoja i potraktuja jak smiec!! ale czy ktos je zmuszał,zeby szły na pielegniarstwo?TYLE BEZROBOTNYCH JAK SIE NIE NADAJA I SA NIEMIŁE DO PACJENTOW niekompetentne,niech zmianiaja zawod,jak zarobki nie pasuja rowniez,byloby wiele chetnych na ich miejsce w dobie bezrobocia..nikt je nie zmuszał do bycia pielegniarkami,same to wybrały,opisuje te pielgniarki ktore spotkałam,a było ich wiele,nie mowie,ze nie ma z powołaniem,bo sa,ale tych bez powołania jest masa i stad stereotypy