Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość |{ r I $

Nieodwzajemniona Miłość

Polecane posty

Gość |{ r I $

jestem w związku 3 lata wszystko przez te lata SUPER nic mi wiecej do zycia nie było trzeba . bylem w 7 niebie ale od 2 miesięcy moja dziewczyna zmieniła się nie do poznania :( nie zwraca na mnie wogule uwagi nie dociera do niej jak jej mówie ze to i to mnie boli pytam sie co sie dzieje to mówi ze nic nic wszystko jest ok pytam to dlaczego tak się zachowujesz ( ona nie chce o tym gadać ) muwi ze przesadzam nawed nie potrafi mi powiedziec ze jej na mnie zalezy Proszę zwłaszcza dziewczyny o zdanie jak mozna się tak nagle zmienic co moze wpłynąc na takie zachowanie ja juz nie daję rady

Gość znałam jednego takiego
wypaliło się, znudzona jest

Gość trafalgarsquared
Proste : wypaliło się w niej i jej nie zależy. Próbuje cię odepchnąć bo nie mam jaj, żeby sama zerwać.

Gość |{ r I $
ale to był znaczy sie dla mnie jest powanzy związek to dla niej nic nie znaczy? jestem juz nikim ? dlaczego nie potrafi powiedziec KONIEC?

Gość chrabąszcz majowy kolorowy
Przyjdz do chaty wkur wiony,nic nie mów,przywiąż suke i zatkaj jej usta,bij po tyłku i rżnij na ostro po zwilżeniu,spuść na twarz i wyjdź.Zobaczysz co będzie:D Gwarantuję zmianę twarzy i zachowania. Jej wyraz bedzie bezcenny

Gość |{ r I $
mi na niej tak ogromnie zalezy jest moim całym zyciem a ja ostatnio czuje sie jak taki smiec :( odzywa sie tylko jak cos potrzebuje a jak ja pisze to odpisuje tylko NO tAK YHN itd :( serce mnie boli ale zebym ja wiedział co co co sie stało dlaczego tak

Gość GinSukooo
TEZ JEJ PRAWISZ TAKIE KOMPLEMENTY , ZE NP. JEST JEBANA KURWA I SZMATA??????????????????

Gość trafalgarsquared
To skomplikowane. Miłość potrafi wypalić się po roku, czasem po 2 czasem po 5 latach. To normalne. Ona ma nadzieję, że jeszcze kogoś pozna. Jesteś jej pierwszym? Nie umie bo nie tak łatwo zerwać po tylu latach. Postaw ją przed faktem dokonanym. Zapytaj ją czy cię kocha czy nie. Jak odpowie wymijająco to znaczy że boi się powiedzieć prawy. Odejdź pierwszy i zachowaj godność. Minie kilka tygodni i ci przejdzie.

Gość kro owe
kretynie ona ma już innego na oku , musisz ją śledzić bo cos sie musiało wydarzyć poznała kogos

Gość |{ r I $
jestem jej 2 ale ja napewno nie zapomne po 1 tygodniu ani po miesiącu ami po roku :( nie chce tego konczyć niech mi powie prosto w oczy to koniec zrozumiem dosadnie ale takie dawanie w kośc to boli

Gość Kinia;*
Powodów jej zachowania może być tysiące. Przestała Cię kochać, poznała kogoś, okazało się, że to nie miłosc tylko zauroczenie z jej strony..itd. Tak czy inaczej powinna Ci to wszystko wyjaśnić. Tu może pomóc tylko szczera rozmowa i wyjaśnienie, bo nikt nie wie co ona czuje czy myśli. Może tez ona liczy aż Ty zerwiesz, bo sama nie potrafi. Musisz to wyjaśnić, bo przecież chyba nie chcesz tkwić w związku w którym ona nie odwzajemnia uczucia..

Gość klementynka007
a mieszkacie razem?

Gość |{ r I $
po sąsiedzku wiem ujowa sytuacja ale tak jest

Gość brutalna ale jedyna
dobra rada w tym przypadku. ZERWIJ Z NIĄ! Najlepiej niespodziewanie. Powiedz coś w stylu, "próbowałem z tobą rozmawiać, ty nie chciałaś, dla mnie to nie ma w takimr azie dalszego sensu, przykro mi to mówić, ale musimy to skończyć" Musisz później być twardy. Ona na 100% zacznie się o Ciebie starać! Całość zagrywaki polega na tym, aby obrócić kota ogonem i uzmysłowić jej, że jesteś facetem i gdy ci coś nie pasuje to to kończysz. Odzyskasz w jej oczach. W najgroszym wypadku gdy ona jednak nie będzie się starać to ty będziesz przynajmniej sobie powiedzieć - zachowałem się jak facet i ja to zakończyłem.