Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość for_love

moja skuteczna dieta

Polecane posty

Gość for_love

Ostatnio czytałam dużo informacji na temat różnych diet więc postanowiłam podzielić się z wami swoją skuteczną (przynajmniej dla mnie) dietą. Oczywiście tak jak wiele osób próbowałam tzw. diet cud, ale jak zwykle kończyły się one na niczym albo na zrzuceniu 2-3kg, które i tak po krótkim czasie niestety powracały. No więc ja spróbowałam diety wasa (sama ją tak nazwałam) polega ona na tym, żę jadłam praktycznie sam chlebek wasa z małymi dodatkami np. na śniadanie: 1 kromeczka chlebka wasa z chudą szynka i na to pomidor na drugie śniadanie: ok. 3-4 suchych chlebków wasa (jadłam suche, ponieważ jestem osobą uczącą się i brałam sobie do szkoły, ale oczywiście można na to położyć szynkę albo posmarować serkiem topionym jeżeli jecie drugie śniadanie w domu) na obiad: 3 chlebki z szynką lub serkiem + jakiś jogurt albo płatki fitness z chudym mlekiem Obiad to był mój ostatni posiłek. Później tylko piłam jeżeli miałam uczucie głodu. Z racji tego, że nie lubię pić wody, piłam więcej soków niż wody. Do tego dodawałam ćwiczenia głównie robiłam brzuszki, ale polecam skakanie na skakance. Udało mi sie schudnąć 5,5kg w 1,5 tygodnia. Nie jestem już na diecie, ale wiadomo, żę do tej pory muszę uważać na to co jem. Głównie też dlatego, że jestem osobą, która ma tendencję do tycia i żadna dieta nic mi nie pomoże jeżeli nie będę się pilnować ; )

Gość delware k.
Wiesz co? Próbowałam masy diet i najciekawsze jest to, że na wadze zaczęłam dopiero tracić na tabletkach. Wcześniej śmiałam się z takich metod. Uważałam, że podstawą jest dieta i ćwiczenia, a jednak nie. Moją metodą były tabletki ForeverSlim. Prawie 3 miesiące je brałam i schudłam 13 kg. Najlepsze jest to, że dodatkowe kg nie wracają... Wróciłam do starych ciuchów. Wcześniej katowałam się głodówkami i nic to nie dawało. Nie wiem na jakich zasadach to działa, ale efekty naprawdę są widoczne.

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
ForeverSlim gdzie to kupic?

Gość marguska
Od jakiegoś czasu te tabletki są tutaj - http://promoslim.pl/ Wcześniej wisiały tylko na aukcjach internetowych, ale były sporo droższe. Ja dopiero dwa dni temu zaczęłam kurację. Jak na razie efektów brak - liczę, że nadejdą...