Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proewoewqwqw

polscy faceci są obleśni

Polecane posty

Gość proewoewqwqw

chamowaci, głupi i przeczuleni na punkcie swojego fiuta. Jak byłam we Francji na plaży to żaden z facetów nie zwracał uwagi na kobiety bez biustonosza, nawet im wzrok nie zjeżdzał, tak są wychowani. A Polak to tylko ocenia czy niezła sztuka i grzebie w majtkach

Gość zydekkkkk
tak jest chamy i prostaki hehe

Gość proewoewqwqw
I Francuzi mają dużo smaczniejszą spermę, Polaków śmierdzi starą rybą aż cała sama nią przeszłam :O

Gość Maciek....
Bo francuzi to pedały :D a co powiesz o włochach o niebywałym temperamencie :) ?

Gość dseso
no to daj fote . PRZekonamy sie ..

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
niestety masz racje.polacy generalnie maja prymitywne podrywy , prymitywne teksty w stylu ,, fajna dupa z ciebie" a obcokrajowcy jakos nawet przy padrywie sie bardziej potrafia zachowac a nie ,ze podchodza w klubie i ,, hej niunia chcesz drinka?"

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
np włosi czy hiszpanie założmy to sie najpierw spytaja jak masz na imie , czasem pocaluja w reke nawet , potem zaczna mówić ,ze jestes piekna ,a nie ,ze ,, fajna dupa" ,albo ,, niezla" i generalnie rozmowa jest na innym poziomie

Gość marriniaa
kiedyś idąc ulicą zaczepił mnie chłopak i mówi że jestem bardzo podniecająca na dowód zaprezentował mi swojego stojącego penisa, miał krótkie spodenki i wszystko było widać, taka klasa

Długo można by dyskotować na ten temat. W Francji czy Włoszech opalenie się toples to nic dziwnego to fakt. Natomiast tu w Polsce to jeszcze coś niepoprawnego chociaż jest już kilka miejsc gdzie nie robi to zgorszenia. Przez 50lat byliśmy wychowymawni w zupełnie innej kulturze pod dyktando Wielkiego Brata czyli Rosji. Czyli tak zwanego Socjalizmu i Komuny. W kazdym kraju na świecie znajdą się tacy którym nagość przeszkadza a to ze względu na Religię. Tak więc i w Polsce są faceci których nie dziwi nago opalająca się kobieta. Np w Termach Rzymskich jest wydzielona plaża dla nudystów którzy biorą kąpiele słoneczne.

"Jak byłam we Francji na plaży to żaden z facetów nie zwracał uwagi na kobiety bez biustonosza" Widocznie nie było na co zwracać uwagi... Już widzę żabojada, który woli widok piasku, ptaków i jeżowców od jędrnych cycków i kształtnej pupy...

Gość gość
to prawda obleśne mordy i poglądy z średniowiecza

Gość gość
qrwy oceniają?? a kopać je po ryjach.