Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnananannnnnnnnnnanan

czy da sie wyczuc ,ze sie komus podobam?

Polecane posty

bo nie raz mi sie tak wydaje bo np facet sie czesto do mnie usmiecha no i po spojrzeniu itd i wyczytałam w ksiazce o mowie ciała ,że np jak jego sylwetka tzn ramiona sa skierowane w Twoja strone to podswiadomy sygnał ,ze sie spodobałaś i tak własnie czesto jest wtedy kiedy wydaje mi sie ,ze sie komus podobam

Gość biznes łomem
jak puści bąka z ekscytacji to tak

może pytanie jest dziecinne, ale mam dopiero 18 lat wiec mam prawo miec takie watpliwosci :P

Najwazniejsze abys Ty sama sie sobie podobala, bo jesli bedziesz miala takie poczucie wartosci jak watpisz w to czy sie podobasz facetom, to zawsze bedziesz sie nad tym zastanawiala. Uwierz mi ze nic tak nie przyciaga facetow jak zdecydowana i pewna siebie kobieta, wiadomo ze tez liczy sie wyglad, ale najpierw akceptujesz siebie..

no fakt mam czasem niskie poczucie wartości ,ale wiem ,ze niketorym na 100 % sie podobam bo mi to wprost okazuja. ale chodzi o tych co mi tego wprost nie powiedza ,ale mi sie tak wydaje . da sie to wyczuc? dzisiaj rozmawiałam z takich chłopakiem i wlaśnie sie do mnie usmiechał czesto i były inne dziewczyny ,a do mnie był zwrocony i jeszcze jak sie żegnaliśmy to sie tak słodko usmiechnął :)

Tak kochana, to sa wlasnie oznaki ze ktos jest Toba zainteresowany:) poza tym tak jak sama napisalas, tak ja potwierdzam, ze takie rzeczy sie czuje ;)