Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clidii91

Ślub z tunezyjczykiem w Tunezj

Polecane posty

Gość clidii91

Witam . Zaręczyliśmy się z moim wybrankiem i planujemy ślub w Tunezji, ale jesteśmy biali w tych sprawach-te papierki i wogóle... Pomózcie mi jakie papiery muszę załatwić żeby móc tam wyjechać??? Z góry dziękuję, Klaudia

Gość Julita39
Kochana ja mogę doradzić Polką, które są żonami i mają problemy. Dziewczyny jeżeli czujecie się ciągle zmęczone, wciąż wasz arab wmawia Wam, że jest inteligentny, że wszyscy jego kledzy to casanowy a on jest święty, to obudźcie się APELUJE!!! Oni- Ci, którzy tylko chcą dostać się do Europy, potrafią dosypywać prochy do napojów. Jak Polka wypali się ze sponsorowania podtruwają. Podobno francuzi też tak robią z Polkami. Oczywiście nie wszyscy. Nie chce generalizować, APELUJE jeżeli czujecie się źle BŁAGAM wyrwijcie kleszcza i zobaczycie, że poczujecie się lepiej. Ja tak zrobiłam i odżyłam:)))) Obudźcie się proszę i będzie Wam lepiej. tak swoją drogą zastanawiam się dlaczego kraj Tunezja nic z tym nie robi??? Jedna skrzywdzona Europejka i zła reklama idzie w świat:) Poza tym ci oszukujący tunezyjczycy miejcie swiadomość tego, że w Polsce są silne kobiety i rozwiążą problem :))) Jest art z KK :)