Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuuuyyttytygghj

Moja dziewczyna sie sypie:(

Polecane posty

Gość już sie wylogowałam!!!!!!!!!!!
Po co mam pisać poprawnie jak twoje IQ i tak jest dwucyfrowe??!

Gość weramo
a ile ma wzrostu przy takiej wadze?

Gość yuuuyyttytygghj
Shedead, dzięki za dobrą radę, historię z życia wziętą i kulturę. Przynajmniej Ty jedna nie wyzywasz mnie tu od niskiego IQ, tylko służysz pomocą.

Gość yuuuyyttytygghj
Załuje że jej powiedziałem o tych piersiach,ale juz powiedziałem czasu nie cofne A kogo mam sie spytac może jej pojebanych koleżanke dopiero by beke miały

Gość yuuuyyttytygghj
Nie myślcie, że jestem jakimś "bezmózgiem" który mówi co mu ślina na język przyniesie. Po prostu postanowiłem zastosować tzw. terapię szokową...co niestety obróciło się przeciwko mnie...

Gość już sie wylogowałam!!!!!!!!!!!
A jak kiedyś zajdzie w ciąze twoja partbnerkka, beda rozstepy obwisły brzuch być może zylaki to spierdolisz bo licza sie jedrne cycki i ciało??! Mój Boże co za faceci są na tym swiecie, nie wierze ze takie patałachy maja partnerki :o

Gość vcb
Szokową?! Myślałeś, że jak się zszokuje, to jej się skóra na klacie wciągnie?:D Powiedz, jaki masz plan, jak Twoja dziewczyna ma niby uczynić swoje piersi atrakcyjniejsze. Ciekawam bardzo

Gość yuuuyyttytygghj
Posłuchaj, przecież pisałem, że mi na niej zależy. Zauważyłem po porstu, że sama się z tym męczy, nie może sobie poradzić. Chcę jej jakoś pomóc, a że sam nie daje rady to szukam jakiś dobrych porad...Co cie tak ugryzło? Facet cię rzucił, bo źle wyglądałaś czy co...?

Gość yuuuyyttytygghj
Nie, myślałem, że jeśli jej zależy to da jej to coś do myślenia, że się zastanowi i zmobilizuje...

Gość yuuuyyttytygghj
jest dość wysoka 1,76 tak jeszcze ujdzie to 65 ale co będzie później A do podszywów i reszty z tym IQ SPIERDALAJCIE i tyle nie będe się z wami przkrzykiwał niku tez mi się nie chce rejestrować

Gość vcb
No dobra. Zmobilizuje się. Schudnie, wróci do dawnej sylwetki. Ale stary! Jak już ją miałeś motywować, to tym, na co ma wpływ! Co może wymodelować. Tymczasem Ty zaatakowałeś część ciała, na której wygląd ona nie ma wpływu. Myślisz, że chce mieć wiszące piersi? Trzeba być ignorantem, żeby wrzucić komuś na jakąś część ciała i dziwić się, że się stworzyło kompleksy.

Gość kingaSXYSYS
Poprostu jej sie nie chce dbac o siebie, ja tego nie rozmiem, ja mam prawie 40 lat a moj facet jest mna zachwycony ze sie tak trzymam, dbam o siebie, stosuje diety, cwicze itd,,,,, porozmawiaj z nia bo wczesniej czy pozniej tak ci to bedzie przeszkadzalo iz z nia zerwiesz nie rozumiem dlaczego go tak atakujecie, poprostu jego dzieczyna ktora kocha przestala o siebie dbac a co za tym idzie z biegiem czasu jak ona nic z tym nie zrobi przestanie go fizycznie pociagac

Gość yuuuyyttytygghj
Przecież są ćwiczenia na jędrny biust, więc nie świruj, że tego się nie da wymodelować...

Gość yuuuyyttytygghj
Dzięki kinga... w końcu ktoś załapał :)

Gość vcb
Tjaaa, sprawić, żeby wiszące piersi wróciły za pomocą ćwiczeń na swoje miejsce :D Marzenie ściętej głowy. Ćwiczenia są, żeby je nieco ujędrnić, ŻADNE ćwiczenia nie zwrócą biustowi jego pierwotnego kształtu, jeśli są już oklapnięte.

Gość kingaSXYSYS
Porozmawaj z nia, bo wczsniej czy pozniej przestanie cie pociagac... a to bardzo wazne w zwiazku

Gość yuuuyyttytygghj
już bez przesady, wiem że nie wrócą "na swoje miejsce", ale będa jędrniejsze, kształtniejsze... Masz rację kingo, ale jak to zrobić...? Niby mam kij i marchewkę, ale nie wiem tak do końca jak ich użyć...

Gość yy...
Póki co, to zamiast marchewkę zatknąć na kij i tak poprowadzić, to marchewkę zjadłeś, a kijem obiłeś.

Gość kingaSXYSYS
vcb sa, bardzo proste, naprzemienny prysznic

Gość yuuuyyttytygghj
yy... Póki co, to zamiast marchewkę zatknąć na kij i tak poprowadzić, to marchewkę zjadłeś, a kijem obiłeś świetnie...a może teraz wysilisz się z jakąś radą?

Gość shedead
kinga ma racje! co do wagi to moim zdniem jest w porzadku. ja tez mam 176 cm i waze 70 kg. nie wygladam tragicznie a ona to juz wgl laska. waga prawidlowa a wczesniej to pewnie jak szkielet wygladala.. schudnie to i cycki sie zmniejsza wiec nie boj zaby. do biustu sa jakies balsamy push up. zreszta cycki to nie wszystko . jak ci sie nie podobaja to niech lepiej ma ten stanik zalozony..

Gość vcb
A od kiedy prysznic jest ćwiczeniem? Jeśli laska naprawdę ma, jak to opisał autor, "tylko rozciągniętą skórę" zamiast piersi, to prysznic nie pomoże. W takich ekstremalnych przypadkach (jaki jawi nam autor) pomaga operacyjna redukcja tkanki skórnej, a nie zimna woda.

Gość kingaSXYSYS
Bardzo prosto, wspominaj ze "kiedys "miala piekne wlosy itd...nie bezczelnie tak z taktem

Gość vcb
Żeby było jasne: nie bronię dziewczyny, zapuściła się, powinna kopnąć się w tyłek. Ale mogłeś jej wytknąć włosy, tyłek, biodra, uda, cellulit, cokolwiek. A nie te nieszczęsne cycki.

Gość kingaSXYSYS
vcb Jestes facetem? chyba tak

Gość yuuuyytttytygghj
vcb nie chce mi się z Tobą gadać kinga, wypróbuję

Gość vcb
No bardziej z poziomem nie umiem się zniżyć. Żegnam zatem, mimo wszystko życzę Ci powodzenia. Będzie Ci bardzo potrzebne.

Dobra zaczynamy od początku Jak ktos cos ważnego miał do powiedzenia to niech teraz pisze , bo nie chce mi sie czytac wszystkiego Ja nie mówie ,że wyglada tragicznie, ale szału nie ma a ona sama patrzy na wygląd, a ja też jestem kolesiem co patrzy na wygląd, wiec dobralismy się, a że chce jej pomoc bo ja kocham to jest inna sprawa

Gość kingaSXYSYS
vcb naprzemienny prysznic pomaga by ujedrnic biust

Gość yuuuyytttytygghj
Dzięki, wszystko teraz spieprzysz...Ale i tak dostałem pomocne porady, więc oddaje Ci topik